Zwolle

Vrijheid 17

€ 960,-
2 dagen geleden
onder optie
Soort woning
Appartement
Zonligging
Z
Parkeersituatie
Eigen terrein
Woonoppervlakte
90m2
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
2
Huurprijs
€ 960,-  
Servicekosten
€ 55,-
Beschikbaar per
01-05-2021
Status
Gereserveerd
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

Vrijheid 17 , Zwolle

Royaal 3-kamer hoekappartement gelegen op de 2e verdieping in een rustig complex nabij het uitgebreide winkelcentrum van Zwolle Zuid.

Kenmerken:
- hoekappartement
- circa 90 m² woonoppervlakte
- 2 slaapkamers
- badkamer met inloopdouche
- bouwjaar 1993
- ruim zonnig balkon
- externe berging op de begane grond

Bijzonderheden:
- sanitair gerenoveerd in 2020;
- rustig gelegen, vooral geschikt voor senioren;
- uitzicht over parkachtige omgeving;
- gratis parkeren op eigen terrein.

Huurprijs:
Huurprijs: € 960,00 per maand
Servicekosten: € 55,00 per maand

Indeling:
Ruime hal met toegang tot 2 slaapkamers, CV-ruimte met wasmachine- en drogeraansluiting, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en radiator, separate toilet, ruime woonkamer (circa 32m²) met een voorraadkast en keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer geeft toegang tot het zonnige balkon.

Omgeving en voorzieningen:
Het appartement is gelegen nabij het winkelcentrum van Zwolle Zuid. Het centrum van Zwolle-Zuid voorziet in diverse voorzieningen zoals; winkels, supermarkten, apotheker, kapper, bibliotheek, scholen, tandarts, dokter, etc. Parkeren kan op het bijbehorende afgesloten parkeerterrein. Het complex beschikt over een lift en alle appartementen zijn gekoppeld aan een eigen berging gelegen op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Zwolle-Zuid is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bereikt u de ringweg van Zwolle met aansluiting op het regionale wegennetwerk (o.a. A28 en A50). Het centrum van Zwolle is op 10 fietsminuten bereikbaar, tevens is er ook een uitstekende busverbinding.

Interesse?
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.

En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 3 maanden huur als voorwaarde.
- Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

onder optie
>Elftkolk 17

Zwolle

Elftkolk 17

€ 1.050
Zwolle

REBO Groep is aangesloten bij: