beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,7
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1426 Beoordelingen

Huub

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als prettig.

20-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 7,0

Jordy van Nassauw

Aanbeveling:Ja

Ervaring
.

16-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Merel

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Snelle reactie, geen extra kosten, vriendelijke mensen.

16-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Yannick

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De mensen zijn moeilijk te bereiken en je wordt snel in de wacht gezet bij de receptie. En ook daar duurt het lang voordat er wordt opgenomen. Er staan weinig huizen te huur terwijl de receptie zei dat er altijd huizen achter de hand zijn... In veel huizen hangt een beste rokers geur wat er moeilijk te krijgen is. En ik vind ook niet dat de huurde dit moet doen want die kiest er niet voor.

13-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 5,0
Totaal oordeel 5,0
Communicatie 5,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 6,0

Suleyman

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Slecht in communicatie. Oude huurders wisten niet eens dat hun nummer met ons was gedeeld. Daar is de elende mee begonnen. Ik heb duidelijk het verzoek achter gelaten om de deuren te controleren voordat ik de sleutels zou krijgen aangezien de oude bewoner aangaf dat de deuren afbladerden. Sleutels gekregen en raat is er is niks gebeurd ook geen informatie gekregen hierover. Los van dit wordt er gezegd dat ik alles wit moet achterlaten. Krijg ik een grijze betonen muur die blijkbaar wit behangt kan worden.... Ik laat hem op eigen kosten stucen. Al met al ik ben blij met mijn nieuwe huis en niet blij met rebo.. Tot dat ik het huurcontract heb getekend ging de communicatie goed. Daarna ben ik aan mij lot achtergelaten.

11-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 1,0
Totaal oordeel 1,0
Communicatie 1,0
Deskundigheid 1,0
Informatieverstrekking 1,0

Lutson

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij waren al een tijdje op zoek naar een woning. Nadat we ons ogen hebben laten vallen op een woning in Hoofddorp ging de afhandeling ervan heel snel. Ongeveer drie weken verder hadden we de sleutels mogen ontvangen. De medewerkers van Rebo waren ook heel attent

09-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Mart

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De contacten mbt communicatie, afwikkeling ed met Nanette Zwierenberg en Bart Stegink waren uitstekend

07-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

Ibtissem

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Het deskundige werk van Jesse Megens is prijzenwaardig!

07-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Sai Santosh

Aanbeveling:Ja

Ervaring
well designed process from start to end

06-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Lisa

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Fijne en snelle communicatie

06-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 9,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona