beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1274 Beoordelingen

John

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Bij onze verkoop van ons appartement, is alleen rebo die ons heeft geholpen met een eensgezinswoning. Andere verhuurmakelaars moesten wij voor betalen, en dan heb je nog niets, je moest erachter aan zitten. Bij rebo hebben wij ons eerst in laten schrijven, en dat kost niets. Ook wordt er nog een keukenblok gemonteerd, wat wil je nog meer. Rebo bedankt.

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Pepijn

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vriendelijk ontvangen bij overdracht. Telefonisch in voorbereiding zijn mijn vragen goed beantwoord. Er werd meegedacht. Kortom, zeer tevreden!

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Erwin

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanwege corona netjes maar met afstand. Is de medewerkers van Rebo niet aan te rekenen. Verder vlotte communicatie en correct nakomen van afspraken.

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

David

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Onze ervaring met Rebo is uitstekend. Dit geldt ook voor het contact met de medewerker Lucina van Ruler. Complimenten en dank voor de goede zorg!

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Manon Caré

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De woning voldoet aan onze wensen, meer ruimte. Het verkeert in goede staat.

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,3
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 8,0

Ben

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij zijn nog in de verhuisfase. Ik vind het te snel om op een juiste manier alles te kunnen inschatten. Ik heb het idee, dat er zaken zijn die snel geregeld zijn en andere die meer tijd nodig hebben. Maar tot nu toe zijn wij uiterst tevreden met de gang van zaken.

30-04-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Armand

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In de overdracht is er weinig info. Ook een hoop sleutels waarbij niet duidelijk is voor welke deze zijn. Voordeur kon niet open. Nu noodoplossing waar nog extra sleutels voor zijn. Erg veel schimmel bij de kozijnen . Nu ben ik het hele huis muren kozijnen aan het verbeteren en krijgt het een upgrade wat wel erg nodig is. Het toilet is erg gedateerd en zou fijn zijn als dit word aangepast aangezien ikzelf veel investeer in de woning wat ten goede voor de woning is het fijn als er vanuit jullie word meegedacht.

27-04-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 3,8
Totaal oordeel 5,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 2,0

Fatih

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Parkeren is heel slecht geregeld en niet voldoende geinformeerd over de uitsluiting van de straat voor het parkeren.

24-04-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 3,5
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 4,0

Ratna

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Woning is slecht onderhouden. Renovaties worden niet, half of te laat uitgevoerd. Woningen in dezelfde straat worden wel volledig gerenoveerd en in goede staat opgeleverd. Wordt gecommuniceerd dat je als nieuwe huurder hier zelf voor moet zorgen. Blijkt achteraf niet te kloppen, met als gevolg hoge investeringskosten en minimale compensatie.

23-04-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 3,5
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 5,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 1,0

Wout

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Tijdens mailcontact krijg ik duidelijke antwoorden. Ze zijn fijn in de samenwerking. Ook met de sleuteloverdracht in Coronacrisistijd is de communicatie duidelijk, zijn op tijd met aanleveren van leefregels omtrent Corona.

23-04-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona