beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,7
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1426 Beoordelingen

Patty

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Snel en secuur

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Masora

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ervaar rebo zover de aanmelding en de communicatie goed. Ook netjes bij de inspectie de kleine herstel punten nagekeken en hiervoor een vervolg afspraak gemaakt. Tot nu toe heb ik niks aan te merken en verwacht dat dit verder ook niet zal veranderen.

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Virgil

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In het begin hadden we een bezichtiging waarbij de vrouw het huis nog niet had gezien , daarna hadden we afspraken over vervangen radiator , en de keuken apparatuur dat deze voor 16 november klaar was . Dit is niet gebeurd en daarbij dat het huis niet netjes is afgeleverd door de vorige eigenaar.

24-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 4,5
Totaal oordeel 4,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 4,0

Erwin

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Slecht te bereiken, niet behulpzaam. Reageren niet op mails en terugbel verzoeken

22-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 3,3
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 2,0
Deskundigheid 5,0
Informatieverstrekking 4,0

Jimmy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prettig contact gehad

16-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Eggo

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zowel de telefonische als persoonlijke contacten waren prettig en professioneel. De afspraken worden snel en goed vastgelegd. Alleen het naamplaatje moet nog geregeld worden. Hopelijk z.s.m.

16-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Joris

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De hulp is goed, procedures zijn helder. Omdat de werkzaamheden iets eerder waren afgerond, kregen we de sleutels ook eerder (erg fijn)

16-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 9,0

Joost

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Binnen no-time was het contract rond, en de sleuteloverdracht verliep prettig.

16-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Berry Van Brink

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede bereikbaarheid. Duidelijk.

16-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Neil Kalma

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De contacten met Rebo zijn best fijn en snel. Toch merk je wel dat het een commercieel bedrijf is. Niet onlogisch, maar een klein beetje meer tijd voor uitleg en service kan voor beide partijen winst zijn.

14-11-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 6,3
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 5,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona