beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1306 Beoordelingen

Dick

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf de inschrijving bij Rebo t/m de oplevering keurig en snel geholpen. Overdracht goed. Woning netjes. Waarom geen 10? Omdat ik een aantal vragen hebt gesteld nav de oplevering en nog geen reactie heb ontvangen.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Rene

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Nadat de inschrijving geregeld was snel een aanbieding gekregen. Na de bezichtiging is alles netjes via de mail geregeld. Vriendelijke mensen en het belangrijkste een mooi huis.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

René

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prima alles snel gegaan. Moeten nog enkele zaken worden opgepakt dus dat moeten wij nog horen.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 6,0

Wesley Van der Vliet

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We hebben een goede ervaring met rebo. Alles verliep netjes. Het enige wat we op te merken hebben was de snelheid van reactie over de mail. Soms duurde dit vrij lang.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

TURGAY BASAR

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Beste, Ik wil jullie bedanken voor de nieuwe keuken en wc, maar voor de rest is het heel vies... Bijvoorbeeld de radiatoren, kozijnen, deuren, deurhendels enz.. Om de deuren en de kozijnen te vernieuwen ben ik 1 week mee bezig geweest. Jullie hebben jullie huis laten maken door mij. Ik heb het weer als "Nieuw" vernieuwd. Ik zit er nog niet in en heb al €7000 aan kosten betaald. Normaliter zou het veel duurder uitkomen, maar dankzij kennissen en familieleden ben ik tot € 7000 uit gekomen.

02-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 5,3
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 6,0
Informatieverstrekking 8,0

Jordy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Fijne ervaring. Goed geholpen als we telefonisch vragen hadden. Jammer dat we door corona een woning moesten accepteren die we nog niet hadden kunnen zien. Maar gelukkig wel gedaan! De woningen waren wel iets wat laat bekend bij de gemeente, zo konden wij bv pas heel laat ons internet aanmelden.

25-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ben tevreden omdat alles goed is verlopen Klantvriendelijkheid was er door de tel En bij de oplevering waren er nog een paar dingen die moesten gebeuren , dit werd gelijk opgepakt en wordt en is uitgevoerd.

23-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Jacob

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ondanks de Covid 19 netjes alles kunnen afronden . Nog te vroeg om verder wat te kunnen zeggen

22-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,5
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 9,0

Marianne

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij moesten binnen een korte termijn een huurwoning vinden vanwege de verkoop van onze woning (ook bij Rebo Era Makelaars). Wij zijn hier uitstekend mee geholpen. In goed overleg was veel mogelijk.

18-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Robert

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij hebben sinds 1 mei een huurwoning via REBO. Alles is zeer prettig verlopen, de medewerkers zijn vriendelijk en reageren professioneel en snel.

17-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona