LoilWehlseweg 19-21

De Maalderij | Loil

Loil
Nieuwbouwappartementen met zorg mogelijkheden Loil!
  • Loil
  • Nieuwbouw
  • Oplever prognose Q2 2020
  • Zelfstandige appartementen
  • Zorg mogelijkheden

Contact met REBO

Laag Soeren

Priesnitzlaan 1, Laag Soeren
0313 - 490 280
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Maalderij | Loil, Loil

Nu in de verhuur, 13 zelfstandige huurappartementen gelegen in het complex de Maalderij in Loil. De herkenbaarheid van de oorspronkelijke Maalderij als markant punt en stukje cultuurhistorie blijft hiermee voor het dorp behouden. Dit ook naar wens van de Monumentencommissie. De voorste gebouwen met mansardekappen en voorgevels komen in kleur en metselwerk identiek terug.

In de 13 zelfstandige appartementen zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig. Denk aan hoogwaardig sanitair en tegelwerk, all-electric, comfortabele vloerverwarming en regelbare temperatuur per appartement (koelen of verwarmen). Alle appartementen hebben een eigen inpandige berging naast de gezamenlijke buitenberging.

Enkele appartementen hebben een eigen tuin beschikbaar. Op de verdieping van de Maalderij komt een galerij van staal en glas dat een verlengstuk is van het appartement. Een gezellig bankje ervoor en direct het gevoel van buiten!

Tevens is er een grote gezamenlijke ruimte waar alle nieuwe bewoners gebruik van kunnen maken. Deze ruimte dient ook als samenkomst voor alle inwoners van Loil die er even uit willen en behoefte hebben aan een praatje, borreltje en gezelligheid.

Samen met de werkgroep zorg van Kontaktraad en de inwoners van Loil is het de bedoeling een fijne woonomgeving te creëren in en om de Maalderij. Een omgeving waarin de wensen en behoeftes van de bewoners centraal staan. Er kunnen bijvoorbeeld activiteiten georganiseerd worden als samen spelletjes doen en samen maaltijden bereiden.

Buurtzorg heeft zich voor 10 jaar (met na die 10 jaar, telkens een verlenging van 5 jaar) garant gesteld voor een zorgpost en neemt ook zitting in een gedeelte van de gezamenlijke ruimte.  Alle zorg die wenselijk is kan in overleg met Buurtzorg worden geleverd.


 


Belangrijke kenmerken van het complex de Maalderij
- Autentieke uitstraling als vanouds, maar in een nieuw jasje
- Levensloopbestendig
- All-electric
- Vloerverwarming (en koeling)
- Videofoon installatie
- Oplaadpunt scootmobiel
- Rolstoelgeschikt gebouw
- Gezamelijke gemeubileerde verblijfsruimte met luxe keuken
- Gezamelijke buitenberging
- Parkeren op eigen terrein

Huurprijzen
De appartementen kennen twee verschillende huurprijzen. De appartementen aan de voorzijden met huisnummer 21a t/m 21f krijgen een huurprijs van 737 euro per maand (huursubsidie mogelijk). De appartementen met huisnummer 19a t/m 19f krijgen een huurpijs van 875 euro per maand. De huurprijs is exclusief servicekosten en de kosten van de collectieve verwarming.

Oplevering
De verwachte oplevering van de appartementen zal de tweede helft van maart 2020 zijn.

Verhuur en informatie
Ziet u zichzelf hier al wonen? Om in aanmerking te komen voor het huren van een appartement binnen dit project, kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier. U kan zich inschrijven tot 1 februari 2020.

REBO Zorgvastgoed, met als contactpersoon: verhuurspecialist Nanette Zwierenberg
Telefoon 0313-490280 / e-mail: n.zwierenberg@rebogroep.nl / www.rebohuurwoning.nl


 


 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona