HoofddorpAssumburg 20 t/m 212

De Monarch | Hoofddorp

De Monarch
Verwachte oplevering Q4 2020
  • De Monarch
  • Hoofddorp
  • Luxe afwerking
  • Eigen parkeerplaats
  • Ruime appartementen
  • Nabij centrum
  • Verwachte oplevering Q4
  • Ook middenhuur beschikbaar

Contact met REBO

Amsterdam

Hogehilweg 17, Amsterdam
020 - 303 87 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Monarch | Hoofddorp, Hoofddorp


Nieuwbouwcomplex De Monarch is een stijlvol en stoer complex en biedt ruimte aan 97 comfortabele vrije sector huurappartementen.


De Monarch ligt aan de rand van de wijk Toolenburg. Centraal in Hoofddorp, vlakbij Amsterdam, Schiphol en Haarlem.
Vanzelfsprekend is de bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend. Vanuit Hoofddorp zit u namelijk zo op de A4, A5 en A44. Liever met het ov? Kies dan voor de trein of bus. Het treinstation bereikt u binnen 15 minuten fietsen.


Er zijn 15 verschillende typen met woonoppervlaktes die variëren van 74 m² tot 133 m².
De appartementen hebben een buitenruimte in de vorm van een (dak)terras, balkon of een balkon aan de galerij met uitkijk op de binnentuin. In het midden van het appartementencomplex komt een gemeenschappelijk dek.
Onder het complex is er voldoende parkeergelegenheid en uw fiets plaatst u in een aparte fietsenstalling. Dat scheelt weer ruimte in uw eigen berging die zich op de begane grond bevindt.


Of u nu voor een 2-, 3- of 4-kamer appartement kiest, u ontvangt sowieso luxe. De Bribus keuken is compleet ingericht met Siemens inbouwapparatuur en de badkamer is al eveneens luxueus uitgevoerd. En om het nóg comfortabeler te maken, ligt er door het hele appartement vloerverwarming. Dankzij de grote raampartijen komt er veel licht binnen. Heerlijk dat ruimtelijke gevoel.


Huren brengt veel voordelen met zich mee. Het geeft vrijheid en u heeft geen omkijken naar groot onderhoud. Moet er iets gerepareerd worden? Geen zorgen, dat wordt voor u geregeld. Geen onverwachte lasten en geen financiële risico’s. Dat is nog eens zorgeloos wonen.


U kunt zich inschrijven via de site van het project. De inschrijving sluit op 15 april aanstaande.


REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona