PurmerendRocamadour 25 t/m 150

De Open Veste | Purmerend

115 appartementen
Volledig verhuurd en opgeleverd!
  • 115 appartementen
  • Vanaf €850 per maand
  • Wijk Kop West
  • Langs het Noordhollandsch kanaal
  • Veel water en groen
  • Grote binnentuin

Contact met REBO

Amsterdam

Hogehilweg 17, Amsterdam
020 - 303 87 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

De Open Veste | Purmerend, Purmerend

De Open Veste bevindt zich op Kop West, een nieuwe wijk aan de noordkant van Purmerend, langs het Noordhollandsch Kanaal. Logisch dus, dat je hier veel water en groen zult zien. Water in een wijk brengt rust én reuring, vogels en bootjes, mooie wandelroutes en leuke bruggetjes.


SCHRIJF JE NU IN VOOR DIT PROJECT OP: www.hurenindeopenveste.nl


Verwachte oplevering vanaf Q1 2022.


HEDENDAAGSE BASTION. De Open Veste wordt als het ware een moderne veste met 171 woningen en een grote binnentuin. Een ommuurd wijkje, bestande uit een mix van huurwoningen in de vrije sector, koopwoningen en een commerciële ruimte. De Veste ligt dichtbij het centrum, heeft een open verbinding naar omliggende wijken en is omgeven door groen en water.


GROEN EN TOCH STADS. De Engelsen zeggen het mooi: ‘My home is my castle.’ In De Open Veste in Purmerend vind je precies dát. Als een moderne vesting – compleet met ‘slotgracht’ – omarmen negen gebouwen een prachtige binnentuin. De rust en het groen van jouw eigen park, net als een echte kasteelheer of -vrouwe, maar met alle stadse voorzieningen onder handbereik! De 115 (vrije sector) huurappartementen in De Open Veste zijn al net zo gevarieerd als de omgeving. Er zijn maar liefst 27 verschillende types. Gevarieerd met woonoppervlakten tussen de 46 en 97 m² en keuze voor één, twee of drie slaapkamers.


COMFORT EN DUURZAAM. De Open Veste bestaat uit 10 gebouwen: negen rond de binnentuin, eentje binnen in het hof. De architectuur is speels, met veel afwisseling in hoogte en vorm. Dit draagt bij aan het unieke karakter van jouw appartement. Natuurlijk is De Open Veste duurzaam gebouwd, voor jouw wooncomfort én het klimaat. Goed geïsoleerd, gasloos en de daken liggen vol zonnepanelen, die voorzien in het elektriciteitsgebruik van de algemene ruimten.


VOORZIENINGEN. Wie Purmerend kent, weet dat het hier fijnen wonen is. Wat in de 12de eeuw begon als een kleine nederzetting, is – mede door de nabijheid van Amsterdam – uitgegroeid tot een volwassen, moderne gemeente. De ligging van De Open Veste is ideaal: aan de westkant van het centrum, met zijn winkels, horeca, bioscopen, sportscholen en theaters. Ben je een watersporter? Het IJsselmeer ligt bij wijze van spreken om de hoek. Een rondje golf? De Purmer heeft een 36 holes championship course en een 9 holes PAR-3.


BEREIKBAARHEID. Wij voorspellen dat je de auto amper nodig zult hebben. Maar kun je niet zonder, in verband met je werk? Dan is het goed te weten dat je straks vlak bij de uitvalswegen (A7) woont. En met het OV sta je in 25 minuten op Amsterdam Centraal. De buslijnen tussen Purmerend en Amsterdam rijden in een erg hoge frequentie (in de spits tot wel 14 keer per uur). Er is zelfs sprake van het doortrekken van de Noord-Zuid-lijn. Pak de trein en je zit zo in Zaandam, Amsterdam-Sloterdijk en op Schiphol, of – de andere kant op – in Hoorn.

REBO Groep is aangesloten bij: