HaarlemAmerikaweg, Azieweg en Sabapad

Elements | Haarlem

190 appartementen
Nog enkele appartementen beschikbaar
 • 190 appartementen
 • vanaf circa € 1.100 per maand
 • hureninelements.nl
 • PER DIRECT BESCHIKBAAR

Contact met REBO

Amsterdam

Hogehilweg 17, Amsterdam
020 - 303 87 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Elements | Haarlem, Haarlem

NIEUWBOUWPROJECT ELEMENTS IN HAARLEM
190 vrije sector huurappartementen in Haarlem Zuid.

NU 1e MAAND GRATIS HUREN! SCHRIJF JE IN VIA HURENINELEMENTS.NL.

HET PROJECT:
In het zuidoosten van Haarlem verrijst op het voormalige Fluor-terrein een groene, geweldige plek om te wonen: ELEMENTS.


Droom jij van een gloednieuw, perfect afgewerkt vrije sector huurappartement, met een heerlijk stadspark aan je voeten? Dit is je kans! De appartementen zijn net zo gevarieerd als de omgeving – van 48 tot 125 m2, met 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers. En in Elements gaan ‘comfort’ en ‘duurzaamheid’ hand in hand.


Elements wordt een echte community. Het voormalige Fluor-kantoor in het hart van Elements is straks een hip woongebouw, met daktuin. Eromheen komen nieuwe gebouwen – een mix van koop en huur –, die los staan van elkaar. Elements wordt dus geen reusachtige, uniforme woonkazerne. Nee, Elements is vol afwisseling. Hoog en laag, klein en groot, balkons en loggia’s. En er komt een spectaculaire, groene parkeergarage waarin een groot deel van de huurders kan parkeren.


De 190 huurwoningen bevinden zich in 2 verschillende gebouwen; ‘Amerika’ en ‘Suriname’:
-  ‘AMERIKA’ bestaat uit drie fantastische blokken, ontworpen door Koschuch Architects. De baksteengevels langs de Amerikaweg zijn simpel, strak en stoer. En aan de ‘achterkant’ dalen ze getrapt af, naar het groen van jouw eigen stadspark.
In ‘AMERIKA’ kan jij kiezen uit 118 appartementen en 31 bijzondere maisonnettes. Allemaal anders, allemaal perfect afgewerkt én duurzaam.
- In ‘SURINAME’ – aan de Europaweg – vind je 41 superlichte appartementen, met dank aan de kamerhoge ramen in het ontwerp van architectenbureau MeesVisser. De gevels zijn deels met hout bekleed, passend bij de groene omgeving. ‘SURINAME’ is laag (begane grond + 6 verdiepingen) en kleinschalig.


KENMERKEN: • 190 huurwoningen, waarvan 159 appartementen en 41 maisonnettes.

 • Diverse woningtypen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

 • Elke woning heeft een complete keuken van Keller met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer.

 • Woonoppervlakte van 48 tot 125 m2.

 • 135 woningen zijn gekoppeld aan een parkeerplaats, 55 woningen huur je zonder parkeerplaats.

 • Huurprijs vanaf circa € 1.100,- per maand, exclusief servicekosten.

 • Minimale huurperiode is 12 maanden.

 • Gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid: optimale isolatie, vloerverwarming, warmtepomp én zonnepanelen op het dak.

 • PER DIRECT BESCHIKBAAR.


OMGEVING EN VOORZIENINGEN:
Schalkwijk is in beweging. Deze wijk ontstond in de jaren ’60. Toen al werd er goed nagedacht over een weidse opzet, met veel groen, winkels en voorzieningen in de buurt. Dus is Schalkwijk een gewilde plek om te wonen. Dat gold 60 jaar geleden en dat geldt nog steeds. Maar de tijd staat niet stil. Dus overal in Schalkwijk zie je spannende ontwikkelingen: renovatie, transformatie en nieuwbouw. Nieuwe winkeltjes, leuke horeca – jij zit er straks met je neus bovenop! Scholen, sportverenigingen, gezondheidszorg, openbaar vervoer – in Schalkwijk vind je werkelijk alles. Dat is het voordeel van wonen in Elements: de luxe van duurzame nieuwbouw, maar dan in een reeds bestaande omgeving, waar alle voorzieningen al lang goed geregeld zijn.


Schalkwijk heeft echt de ideale ligging. Je zit vlakbij het centrum van Haarlem – of je nu met de auto, de fiets of het OV gaat –, maar net ver genoeg erbuiten om zó op de uitvalswegen te zitten. Dat Haarlem in zijn geheel al perfect gesitueerd is, qua bereik van de rest van de Randstad, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Het is immers niet voor niks dat jij graag in deze geweldige stad wilt wonen!


INTERESSE?
- De online verhuur is NU gestart.  Je kan inschrijven via hureninelements.nl.

- Op hureninelements.nl is alle informatie over het project, de woningen en de huurprijzen te vinden.
- Je geeft maximaal 6 voorkeurswoningen op en maakt een digitaal dossier (IDD) aan met jouw persoonlijke informatie en documenten. LET OP: alleen complete dossiers met alle gevraagde documenten worden in behandeling genomen. Op de projectsite kan je nu al lezen welke documenten je nodig zal hebben bij inschrijving.
- Aan de hand van de voor de woningen gestelde inkomenseis, woningvoorkeuren, beschikbaarheid, volledigheid van jouw dossier en finale credit check worden de woningen uiteindelijk toegewezen aan de best passende kandidaat.


 

REBO Groep is aangesloten bij: