ArnhemBlauwgraspad

Het Nieuwe A | Arnhem fase 2

Arnhem
Duurzame eengezinswoningen nabij het centru
  • Arnhem
  • 19 Eengezinswoningen
  • Nieuwbouw
  • Nabij het centrum
  • Zonnepanelen
  • Energieneutraal
  • Vloerverwarming
  • Inbouwapparatuur keuken

Contact met REBO

Laag Soeren

Priesnitzlaan 1, Laag Soeren
0313 - 490 280
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Het Nieuwe A | Arnhem fase 2, Arnhem

Sfeervol en duurzaam wonen in Arnhem.

U zoekt een ruime eengezinswoning in een gevarieerde Arnhemse woonwijk? Dan komt u thuis in Het Nieuwe A. Het ligt vlakbij de uiterwaarden van de Rijn en het natuurpark Meinerswijk en aan de andere kant ligt de stad, met alle voorzieningen op loopafstand. In deze nieuwe woonwijk worden 19 energieneutrale vrije sector huurwoningen gebouwd die in juli 2019 worden opgeleverd (prognose).

Het Nieuwe A is de nieuwste buurt van de Arnhemse wijk Malburgen. Een gezellige en gevarieerde wijk in ontwikkeling. Hoogbouw maakt plaats voor laagbouw, huurwoningen en betaalbare koopwoningen wisselen elkaar af en de wijk bruist van het nieuwe leven. Stadsblokken Meinerswijk, het Arnhemse centrum, winkels en sportclubs vind je allemaal op loop- of fietsafstand.

Comfortabele en duurzame huurwoningen
Er is keuze uit royale tussen- en hoekwoningen, variërend in woonoppervlakte van 121 m² tot 126 m² met een huurprijs vanaf € 885,– per maand voor de tussenwoningen en vanaf € 915,- voor de hoekwoningen. De aanmelding van Blauwgraspad 10 betreft een hoekwoning van 126 m² van € 920,- per maand.

In de basis zijn deze vrije sector huurwoningen al heel compleet. Zo zijn de keukens volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur van Siemens zoals een Smart inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetron, composiet werkblad en afzuigkap. De badkamers hebben een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De tuin is voorzien van een berging. Met een ruime woonkamer en minimaal drie slaapkamers en een ingedeelde of vrij indeelbare zolder zijn de woningen dan ook echte gezinswoningen, midden in een levendige wijk.

Duurzame energieneutrale woning
Wat houdt dit nu precies is? Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, hoog rendementsbeglazing HR++, vloerverwarming en WTW ventilatie. En dat zorgt voor een comfortabel en gezond binnenklimaat en een lage energierekening.

Huurvoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor een woning in Het Nieuwe A toetsen wij uw inkomen en stellen daarbij de volgende eisen: het bruto jaarinkomen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen, zoals alimentatie, hypotheken, persoonlijke leningen e.d.) moet zo hoog zijn als: bij 1 inkomen: minimaal 50x de kale maandhuur. Bij 2 inkomens: samen minimaal 70x de kale maandhuur (waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is).

Inschrijven:
Inschrijven op de huurwoningen kan digitaal via de projectwebsite "www.hureninhetnieuwea.nl" tot vrijdag 24 mei 23.59 uur.

Bijzonderheden:
- volledig ingerichte keuken;
- badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wasbak;
- op fietsafstand van het centrum.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona