OosterhoutJohn R. Towlestraat

Hoge Wei | Oosterhout

21 nieuwbouw eengezinswoningen
Energiezuinig wonen in nieuwbouwwijk Hoge Wei
  • 21 nieuwbouw eengezinswoningen
  • ruime eengezinswoningen vanaf 123 m²
  • comfortabele en complete badkamer
  • luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur
  • zonnepanelen

Contact met REBO

Laag Soeren

Priesnitzlaan 1, Laag Soeren
0313 - 490 280
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Hoge Wei | Oosterhout, Oosterhout

Open huis:
Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouw-woning in Oosterhout? Wij nodigen u graag uit om op zaterdag 11 januari a.s. tussen 10:00 en 11:00 uur geheel vrijblijvend onze kijkwoning te bezichtigen. U kunt het bouwterrein op via De Breeacker.


Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. De vrije sector huurwoningen zijn complete woningen met een ruime tuin in een rustige en autoluwe omgeving. Ideaal voor de kinderen!


Hoge Wei ligt direct aan de groene uiterwaarden van de Waal. De kleinschaligheid van het nieuwbouwplan en diversiteit in de voorgevels zorgen voor een dorps karakter en gemoedelijkheid. Je woont er heerlijk rustig. Er rijdt alleen bestemmingsverkeer en er wordt alleen geparkeerd in de daarvoor bestemde parkeervakken. Blijft er voor kinderen ruimschoots plaats om te spelen.


De slim ingedeelde woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 123 m². De twee tussenwoningen met dwarskap bieden met ca. 129 m² extra woonruimte. De grootte van het perceel varieert per woning.


De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning voor optimaal contact met de tuin. Achter in deze tuin beschikken alle woningen over een berging voor de fietsen en het tuingereedschap. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de complete hoekkeuken, uitgevoerd met witte fronten. Deze wordt voorzien van een A-merk inductiekookplaat, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is multifunctioneel in te delen. De open ruimte is door de aanwezige vaste trap uitermate geschikt als vierde slaapkamer of hobbykamer.


De toch al goed geïsoleerde energiezuinige woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen. Dit levert je iedere maand weer voordeel op en je ontziet hiermee het milieu.


Kenmerken
-        Projectnaam: Hoge Wei te Oosterhout
-        21 eengezinswoningen
-        Adressen: John R. Towlestraat 2 t/m 42
-        3 slaapkamers en ruime zolderverdiepingen met berging voor WM en WD
-        Woonoppervlakte: 123 m² of 129 m²
-        Bouwjaar 2019
-        Tuin aanwezig gelegen op het Noordwesten of Zuidoosten
-        Berging aanwezig achterin de tuin
-        Huurprijzen: vanaf € 940,00 (deze prijzen zijn nog niet definitief)
-        Oplevering: begin 2020
-        Projectwebsite www.hureninhogewei.nl


De omgeving


Hoge Wei ligt tussen de uiterwaarden van de Waal en de bestaande bebouwing van Oosterhout. Je woont er dus heerlijk rustig met een dorps karakter. Wandel of fiets kilometers over
de Waaldijk en stop onderweg bij een uitzichtpunt of brasserie. Ondanks deze rustige, groene en waterrijke omgeving sta je toch binnen een kwartier in hartje Nijmegen. Geniet van het historische centrum, de vele restaurants, leuke winkeltjes en het cultureel aanbod. In Nijmegen vind je het allemaal. Daarna is het weer heerlijk in alle rust thuiskomen.


In Oosterhout zelf ligt een goed aangeschreven basisschool. Middelbaar, hoger en universitair onderwijs vind je in Nijmegen.


Binnen 10 minuten van Hoge Wei zit je op de A15 richting Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Op loopafstand van je woning vind je diverse buslijnen. Het treinstation Nijmegen-Lent ligt op
zo’n 10 minuten fietsen.


Inschrijven


Brochures, prijslijsten, de situatiekaart etc. zullen vanaf de ‘ start verhuur’ beschikbaar zijn op de projectwebsite 'hureninhogewei'.
Na de “start verhuur” volgt een inschrijfperiode van 2 weken waarin u de gelegenheid heeft om u in te schrijven voor de woningen als u besluit een woning te willen huren in dit project. Inschrijving zal digitaal via de projectwebsite gaan plaatsvinden.
Na sluiting van deze inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan de kandidaten welke een volledige en actuele inschrijving hebben ingediend en aan de gestelde voorwaarden voldoen.
Mochten er na deze eerste toewijzing nog woningen beschikbaar zijn, dan worden deze toegewezen op volgorde van inschrijving.


Hoe komt u in aanmerking voor een woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor een van deze woningen.
Een van de voorwaarde zal zijn dat het inkomen in overeenstemming dient te zijn met de huurprijs. Er dient een vast inkomen te zijn. Hier zal de inschrijving op beoordeeld worden.
Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Te denken valt aan een werkgeversverklaring, verklaring opgesteld door uw verhuurder of hypotheekverstrekker inzake betalingsgedrag uit het verleden, uw 3 laatste loonstrookjes en een bewijs van de uitbetaling van dit loon d.m.v. bankafschriften en een uittreksel uit het bevolkingsregister. Deze kunt u nu al gaan verzamelen. Het opvragen van diverse documenten kan enkele dagen in beslag nemen. Hou hier rekening mee. 
Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.


Meer informatie over welke documenten wij u vragen kunt u na de ‘start verhuur’ nazien op de projectwebsite 'hureninhogewei'.
Daarnaast stellen wij bij ondernemers de voorwaarde van de afgifte van een waarborgsom t.h.v. enkele maanden huur.
Alleen volledige inschrijvingen voorzien van actuele documenten worden meegenomen in de loting van de appartementen.


En verder
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.


 


 

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona