EdeKernhem | Ede

Kernhem | Ede

36 eengezinswoningen
Volledig verhuurd!
 • 36 eengezinswoningen
 • Vanaf €1.090 per maand
 • Vrije sector
 • Tussenwoning
 • Kernhem
 • Tuin
 • Stadsverwarming
 • Bosrijke omgeving
 • Unieke Ligging
 • Stadsverwarming luxe woningen
 • Twee-onder-een-kapwoning
 • Duurzaam
 • Energiezuinig
 • Hoekwoning

Contact met REBO

Amersfoort

Hanzeboulevard 18, Amersfoort
033 - 450 26 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Kernhem | Ede, Ede

Nog slechts 2 woningen beschikbaar binnen het nieuwbouwproject ''Buitengewoon Kernhem''. Het zijn 36 luxe energiezuinige eengezinswoningen op een ideale locatie en met een hoog afwerkingsniveau. De prognose van oplevering staat momenteel op eind september. Ook enthousiast geworden? Lees onderstaand meer over de woningen en check de projectwebsite voor de beschikbare woningen. Verderop in deze advertentie ziet u stap voor stap staan hoe u in aanmerking komt voor een van de woningen in dit project.

Kenmerken
-    Projectnaam: Kernhem
-    36 eengezinswoningen
-    Adressen: Zuiderveen 2 t/m 46 en Molenveen 1 t/m 25
-     Zuiderveen: 6 slaapkamers
-    Molenveen: 3 slaapkamers en ruime zolderverdieping
-    Woonoppervlakte: 128 m2 t/m 146 m2
-    Bouwjaar 2021
-    Tuin aanwezig gelegen op het Noorden of Zuiden
-    Berging aanwezig achterin de tuin
-    Huurprijzen hoek- of rijwoning: Vanaf € 1.090,00 per maand
-    Huurprijzen twee-onder-één kapwoning: Vanaf € 1.275,00 per maand
-    Prognose oplevering: derde kwartaal 2021
-    Projectwebsite 'Huurinkernhem’

Bijzonderheden
Zeer duurzame woning met energielabel A+++
Complete moderne Keller keuken met ATAG inbouwapparatuur
Luxe en comfortabele badkamer met ligbad en aparte inloopdouche

De woning
Verdeeld over het nieuwbouwplan worden 36 luxe vrije sector huurwoningen gerealiseerd. Naar verwachting zal het project naar prognose eind september 2021 worden opgeleverd. De woningen zijn uitgevoerd met een complete Keller keuken voorzien van ATAG inbouwapparatuur. Van dit type woning zijn meerdere beschikbaar. Naast de 6 slaapkamers (of 3 slaapkamers en een ruime zolder) heeft de woning een luxe badkamer met apart bad, inloopdouche en een 2e toilet.
Buitengewoon wonen in Ede

Buitengewoon Kernhem is onderdeel van het nieuwbouwproject Kernhem: de jongste woonwijk van Ede. Hiervan zijn 36 duurzame huurwoningen beschikbaar voor de verhuur. In deze bijzondere groene wijk komen bos, landschap en stad samen. Met een ecozone in het noorden krijgt de natuur de ruimte, en ook in de wijk is veel ruimte voor groen. Duurzaamheid staat hier hoog op de agenda. Regen- en afvalwater wordt bijvoorbeeld gescheiden, de wijken zijn autoluw opgezet en de woningen goed geïsoleerd. De zonnepanelen en triple glas doen daar nog een schepje bovenop, met een energielabel van A+++ als resultaat. De lage energielasten zijn hiervan een mooie bijkomstigheid! Binnen het huuraanbod is een grote variatie te vinden. Zo kun je een rijwoning huren met een plat dak, een twee-onder-een-kap woning of juist een woning met een extra grote zolder door een tuitdak. Wil je een eengezinswoning met 3 slaapkamers, of zoek je extra ruimte en wil je er liever 6? Ook dat kan in Kernhem. Perfect als je een groot gezin hebt, en ook graag een thuiskantoor wilt inrichten. Wonen in Kernhem geeft je de ruimte. Je huurt in eengezinswoning in Kernhem vanaf € 1.090,- per maand. Een 2 onder 1 kap woning vanaf € 1.275,- per maand.

Locatie
Kernhem ligt aan de noordwest kant van Ede. Aan de straten Zuiderveen en Molenveen wordt dit deelproject van Buitengewoon Kernhem gerealiseerd. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A30 ben je met de auto snel op pad. In Arnhem ben je al met een half uurtje rijden, Utrecht en Amersfoort zijn tien minuten verder. Wil je met het openbaar vervoer? Kernhem heeft een verbinding met NS station Ede-Wageningen en Veenendaal-De Klomp via een buslijn. Als natuurliefhebber zit je hier goed. Je woont hier namelijk omringd door mooie natuurgebieden, uitgestrekte weilanden het Edesche Bosch en vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Wandelen, geocaches lopen, mountainbiken of naar de pluktuin, het buitenleven roept!

Duurzaam wonen
In Kernhem woon je in een moderne, duurzame woning. De woningen zijn volgens moderne richtlijnen gebouwd en zijn daardoor onder andere zonder gasaansluiting. Verwarming en koken gebeurt dus elektrisch. Een duurzame woning betekent ook een fijn woonklimaat met een comfortabele temperatuur in huis. De goede isolatie, triple glas en aansluiting op het warmtenet in combinatie met een efficiënte vloerverwarming zorgen daarvoor. Zo'n duurzame woning draagt niet alleen aan een beter klimaat, je geniet ook dagelijks van een fijne woonomgeving. Betere isolatie zorgt namelijk ook voor weinig geluidsbelasting in de woning en voor een zeer lage energierekening bij normaal gebruik. En dat zonder eigen investeringen.

Projectwebsite
Op de projectwebsite 'Huurinkernhem' wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom dit project door u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook zijn wij actief op Facebook en Instagram.


Laatste woningen beschikbaar
Wij zijn gestart met de verhuur van deze sfeervolle eengezinswoningen. Brochures, prijslijsten, de situatiekaart etc. zijn beschikbaar op de projectwebsite www.huurinkernhem.nl. Na grote belangstelling zijn al veel woningen verhuurd. Op dit moment zijn de laatste woningen nog beschikbaar. Inschrijven gaat digitaal via de projectwebsite.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor een van deze woningen. Een van de voorwaarde zal zijn dat het inkomen in overeenstemming dient te zijn met de huurprijs.
Bij inkomen uit loondienst: minimaal bruto maandinkomen van 4 keer de maandhuurprijs.
Als je in loondienst bent is het belangrijk dat je een arbeidsovereenkomst hebt van minimaal 6 maanden, aangevuld met een intentieverklaring van je werkgever om het contract daarna te verlengen. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie tellen wij niet mee als ‘vast inkomen’. U dient zelfstandig aan de voorwaarden te voldoen. Garantstelling is niet mogelijk.

Inkomen uit AOW/pensioen: minimaal bruto maandinkomen van 3,5 keer de maandhuurprijs.
Omdat pensioen onder een lager belastingtarief valt, is de inkomenseis voor gepensioneerden lager.

Een tweede inkomen telt hierbij voor 100% mee.

Ondernemers
Ook als ondernemer kun je een woning huren. Je komt in aanmerking als je langer dan 1 jaar een eigen onderneming hebt en je netto winst voor belasting aantoonbaar aan de inkomenseis voldoet. Dit kun je aantonen met een jaarrekening voor het meest recente afgesloten boekjaar, opgemaakt door een accountant of administratiekantoor. Goed om te weten: er wordt een waarborgsom van 3 maanden kale huurprijs gevraagd als je als ondernemer een woning gaat huren.
Heb je eigen vermogen?
Indien je over een eigen vermogen beschikt van minstens € 50.000,- en het van belang is om dit mee te tellen om aan de inkomensrichtlijnen te voldoen, rekenen we 10% van het vermogen mee als inkomen bovenop je bruto jaarinkomen.
Meer informatie over welke documenten wij u vragen kunt u na de ‘start verhuur’ nazien op de projectwebsite 'Huurinkernhem'.
Alleen volledige inschrijvingen voorzien van actuele documenten welke herleidbaar zijn naar de kandidaat worden meegenomen in de toewijzing van de woningen.

En verder
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: