Zeist Prinses Marijkelaan 131 t/m 225

Licht en Lucht | Zeist

48 appartementen
  • 48 appartementen
  • Zeist
  • www.hureninlichtenlucht.nl
  • 2-kamerappartementen
  • 3-kamerappartementen

Contact met REBO

Amersfoort

Hanzeboulevard 18, Amersfoort
033 - 450 26 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Licht en Lucht | Zeist , Zeist


Aan de zuidoostkant van Zeist in de natuurrijke wijk Kerckebosch
worden 2 prachtige, kleinschalige gebouwen met in totaal 48 comfortabele appartementen gerealiseerd.
Omdat er nog volop gebouwd wordt is bezichtigen niet mogelijk.
Wil je kans maken op één van de appartement met een fantastische ligging? Schrijf je dat in via de projectwebsite: www.hureninlichtenlucht.nl


Planning:
- Zondag 5 december 2021, 17.00 uur: Einde eerste inschrijfronde
- Vrijdag 17 december 2021: Einde eerste toewijzingsronde
- Tweede kwartaal 2022: Oplevering appartementen


Kenmerken
- Nieuwbouwproject Licht en Lucht – 48 huurappartementen
- Adressen: Prinses Marijkelaan 131 t/m 225 (oneven) te Zeist
- Type woningen: 2- en 3 kamerappartementen
- Huurprijs: vanaf € 909,00 tot € 1.474,00  per maand.
- Servicekosten: € 55,00 per maand
- Parkeerplaats: € 20,00 tot € 30,00 per maand, behorende bij het gehuurde
- Woonoppervlakte: 53 m² t/m 104 m².
- Buitenruimte: balkon
- Energielabel: A
- Parkeren: individuele parkeerplaats
- Berging: aanwezig
- Oplevering: tweede kwartaal 2022
- Projectwebsite: www.hureninlichtenlucht.nl 

Bijzonderheden:
- Wonen aan een prachtig natuurgebied
- Nabij winkelcentrum
- Kindvriendelijke omgeving
- Nabij grote steden zoals Utrecht en Amersfoort
- Luxe comfortabele appartementen


De appartementen
In de wijk Kerckebosch in Zeist worden 48 appartementen gerealiseerd. Deze zijn verdeeld over 2 naast elkaar gelegen complexen. Je hebt de keuze uit 2- en 3 kamerappartementen, met een oppervlakte van circa 53 tot 104 m².

Alle appartementen worden opgeleverd met een luxe afgewerkte keuken en badkamer. Kies je voor 1 of 2 slaapkamers? Alle woningen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, en een uitpandige berging op de begane grond of in het souterrain onder de gebouwen. Daar bevinden zich ook de parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Een deel van de parkeerplaatsen zal naast het gebouw (achter een slagboom) te vinden zijn. Naast ruimte voor een eigen auto zullen er ook enkele deelauto’s in het plan worden opgenomen waar je als bewoner gebruik van kunt maken.


De nieuwe woningen zullen duurzaam en energiezuinig worden door het gebruik van natuurlijke materialen en moderne technische installaties. Op het dak van het complex komen PV-panelen en de appartementen worden voorzien van een duurzaam verwarmingssysteem via vloerverwarming door middel van bodemwarmte.

Omgeving en voorzieningen
Licht en Lucht staat in de wijk Kerckebosch. Deze wijk, gelegen aan de rand van het bos, wordt gekenmerkt door natuur en harmonie. Veel voorzieningen zijn al in de wijk te vinden en in 10 minuten fiets je vanuit Kerckebosch naar het centrum van de stad met leuke winkels, terrasjes en culturele voorzieningen.


Kerckebosch wordt doorontwikkeld tot een mooie en duurzame wijk. Naar verwachting is deze wijk in 2022 volledig ontwikkeld en zijn er dan 800 tot 1000 nieuwe woningen bijgekomen. Kerckebosch is gelegen aan de rand van een groot bos en natuurreservaat. In deze wijk zijn verschillende bijzondere en spraakmakende duurzame initiatieven te vinden, zoals het energieplein en de moestuin. In het hart van Kerckebosch zelf is een centrale plek met diverse voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, scholen en een ontmoetingscentrum. In de hele wijk zijn er speciale speelplekken ingericht voor kinderen.


Zeist is gelegen ten midden van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en op korte afstand van de stad Utrecht. Deze overwegend groene plaats kenmerkt zich door ruim opgezette parken en prachtige historische gebouwen, zoals Slot Zeist.


De locatie is zeer gunstig gelegen aan de zuidoostzijde van Zeist en is zowel met het openbaar vervoer als met de eigen auto goed bereikbaar. Op loopafstand van Licht en Lucht zijn onder andere het wijkwinkelcentrum, scholen en verschillende sportvoorzieningen gelegen. Station Driebergen-Zeist ligt op slechts 6 minuten fietsen en binnen 5 minuten rijden zit je op de A12 en A28 richting Utrecht en Arnhem.


Verhuur en informatie
Wil je het comfort van wonen in een fraai, gloednieuw appartement? Wil je het gemak van een huurwoning? Geen tijd meer kwijt aan onderhoud van je koophuis? In Licht en Lucht combineer je de vrijheid van huren met de luxe van hoogwaardige nieuwbouw. De naam dekt hier de lading uitstekend – in Licht en Lucht haal je vrijuit diep adem. Spreekt het jou aan? Schrijf je dan in op www.hureninlichtenlucht.nl . Hier vindt je tevens meer informatie over het project terug. Inkomenscriteria en voorwaarden tref je op deze projectwebsite.

 


REBO Groep is aangesloten bij: