AmsterdamPapaverhof 35 t/m 54

Republica | Amsterdam

23 appartementen
Volledig verhuurd en opgeleverd!
  • 23 appartementen
  • vanaf € 950 per maand
  • nieuwbouw
  • wijk Buiksloterham
  • Complete keuken + badkamer
  • onderdeel van project Republica

Contact met REBO

Amsterdam

Hogehilweg 17, Amsterdam
020 - 303 87 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Republica | Amsterdam, Amsterdam

NIEUWBOUWPROJECT REPUBLICA IN AMSTERDAM-NOORD
23 vrije sector huurappartementen in stadsoase ‘Republica’ in Buiksloterham.


ALLE WONINGEN BINNEN DIT PROJECT ZIJN INMIDDELS VERHUURD EN WORDEN IN JUNI 2023 OPGELEVERD.


HET PROJECT
Republica is een mix van creatieve bedrijven, co-working spaces, huur- en koopwoningen, een hip hotel, recreatie en een café met pleintjes en straatjes die is gericht op maximale kruisbestuiving tussen de verschillende onderdelen. Dit stadsstaatje bestaat uit zes stoere gebouwen die met elkaar zijn verbonden door aantrekkelijke buitenpleinen met verschillende karakters.


DE APPARTEMENTEN
In het gebouw genaamd Short Guy, bevinden zich 23 huurappartementen.
Short Guy is, in short, een supertof gebouw dat refereert aan het industriële verleden van Buiksloterham. Aan de havenstructuur van betonnen kolommen en metalen containers. Wie goed kijkt ziet dit duidelijk terug. Alleen zijn deze ‘containers’ van stoer gerecycled donkergrijs beton met, eveneens gerecyclede, antraciete beplating. Short Guy past helemaal in het circulaire masterplan van Republica en Buiksloterham. 


De 23 appartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen. Er zijn verschillende woningtypes: studio’s, 2- én 3-kamerappartementen. Alle appartementen hebben (op 1 studio na) een eigen buitenruimte. De keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur en de comfortabele badkamers van een inloopdouche. De appartementen worden verwarmd via een duurzame WKO-installatie.
Aan 10 appartementen is een parkeerplaats gekoppeld.


De huurprijzen variëren van € 950,00 tot € 1.740,00 exclusief servicekosten.
Prognose van oplevering is JUNI 2023.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN
Republica ligt in het bruisende en ondernemende Amsterdam-Noord. Een stoer stukje stad met een rijke historie, industriële bedrijvigheid en eigentijdse restaurants. Met vijf minuutjes fietsen sta je bij de A’DAM Toren en met 10 minuten trappen sta je in Waterland. Winkels, scholen, openbaar vervoer; Noord is populairder dan ooit.


Wil je naar de andere kant van de stad? Bus 38 stopt om de hoek op de Distelweg en rijdt tot aan metrostation Noord. Daar kun je op de Noord/Zuidlijn stappen, die je onder het centrum van Amsterdam door naar Zuid brengt. Moet je buiten de stad zijn? Op vijf minuutjes fietsen ligt de pont over het IJ, naar het Centraal Station. En met de auto sta je in een mum van tijd op de ring A10, vanwaar je alle richtingen op kunt.


DUURZAAMHEID
De ambitie voor Buiksloterham op het gebied van circulariteit en duurzaamheid is groot. Daarnaast is er veel aandacht voor biodiversiteit.


Republica is een uitermate duurzaam stadsstaatje. Het wekt zijn eigen energie op door middel van zonne­panelen en warmte-koudeopslag. Energie die via het Smart Grid, een slim elektriciteitssysteem, onderling kan worden uitgewisseld en worden opgeslagen in de batterij van Republica.


Republica maakt in hoge mate gebruik van recyclebare bouw­materialen. Daarnaast helpen de groene daken tegen overver­hitting en is Republica ‘rainproof’: infiltratiekratten vangen het (overtollige) regenwater op en kunnen dit via een smartflow-­systeem vertraagd afvoeren. De groene sedum daken, geveltuinen en het groen op de pleinen zorgen samen met de nestkasten voor gier­zwaluwen en vleermuizen voor een grotere biodiversiteit in Republica en de rest van Buiksloterham.

 


 


 


 


 


 

REBO Groep is aangesloten bij: