PuttenRimpeler | Putten 0

Rimpeler | Putten

groene omgeving
Te huur
  • groene omgeving
  • nieuwbouw
  • 28 luxe eengezinswoningen
  • Te huur
  • Zonnepanelen
  • Energiezuinig wonen

Contact met REBO

Amersfoort

Hanzeboulevard 18, Amersfoort
033 - 450 26 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Rimpeler | Putten, Putten

Huren in Rimpeler

Wonen in één van de 28 luxe energiezuinige eengezinswoningen in het nieuwbouwproject ‘Rimpeler’  te Putten. Wees er snel bij want er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar.

Extra bezichtigings mogelijkheid op:
* Zaterdag 15 augustus van 11:00 tot 14:00 uur

Lees onder het kopje "bezichtigen modelwoning" hoe je je kan aanmelden voor een bezichtiging.

Kenmerken
-        Projectnaam: Rimpeler
-        28 eengezinswoningen
-        Adressen: Rie Staalstraat 10 t/m 20 (e), Josina Oudemanstraat 2 t/m 18 (e), Gerritje van Beekstraat 6 t/m 18 (e), Rimpelerweg 70 t/m 80 (e)   
-        3 slaapkamers en ruime zolderverdieping
-        Oppervlakte 125 t/m 133 m2
-        Bouwjaar 2020
-        Tuin aanwezig
-        Berging aanwezig achterin de tuin
-        Op loopafstand van station Putten
-        Richtlijn huurprijzen: van € 1.060,00 tot € 1.145,00 per maand
-        Prognose oplevering: september 2020
-        Projectwebsite 'Hureninrimpeler’ .

Bezichtigen modelwoning
Iedere week op de woensdagmiddag is er van 14:00 tot 17:00 uur de mogelijkheid om de modelwoning aan de Josina Oudemansstraat 4 te bezichtigen. In verband met corona houden wij geen openhuizen maar bezichtigen wij de modelwoning op afspraak. Hierbij nemen wij alle richtlijnen van het RIVM in acht. Hoe gaat dit dan in zijn werk?

1. Je dient per e-mail, via vgmamersfoort@rebogroep.nl, aan te geven dat je graag de modelwoning wilt bezichtigen en op welke datum. Wij zullen je dan een tijdsblok van 15 minuten toewijzen. Houdt er dus rekening mee dat dit tussen 14:00 en 17:00 uur kan zijn. Helaas kunnen wij in verband met de planning geen rekening houden met je voorkeur voor een tijd.
2. Je geeft in de mail je naam (bij 2 personen van beide de naam) en telefoonnummer door;
3. Op de toegewezen datum en tijd dien je aanwezig te zijn bij de woning;
4. Je mag niet met meer dan 2 personen naar de bezichtiging komen. Ben je met meer dan 2 personen dan kan er worden besloten dat er geen bezichtiging zal plaatsvinden.
5. Je houdt altijd ten minste 1,5 meter afstand tot de medewerker van REBO en volgt de aanwijzingen op;

Heb je geen afspraak met ons gemaakt en een tijd toegewezen gekregen dan kunnen wij je helaas geen toegang verschaffen tot de woning.

Uw veiligheid
Goed schoeisel is aanbevolen. Je betreedt een bouwplaats. Het is niet toegestaan je buiten de gebaande paden te begeven. In verband met veiligheid vragen wij je medewerking en begrip hierin.

Graag nodigen wij je uit voor een van onze bezichtigingsdagen. Je bent van harte welkom. Wij zijn aanwezig in de woning aan de Josina Oudemansstraat 4 om je vragen te beantwoorden. Hier kun je je bij aankomst melden.

De omgeving
Het door groen omgeven Putten ligt op de grens van De Veluwe en de Gelderse Vallei. Het landelijke karakter creëert een heerlijke woonomgeving voor o.a. (jonge) gezinnen. Naast de goede bereikbaarheid kent Putten een gezellige dorpskern met een informele sfeer waar je je direct thuis voelt.

Het gezellige centrum van Putten is op 10 minuten fietsafstand van de woningen en kent diverse winkels en horecagelegenheden. Wat heeft Putten nog meer te bieden: 14 basisscholen, binnen- en buitenzwembad en diverse sportverenigingen.

Wist je trouwens dat Putten van meer dan 100 verschillende fietsroutes onderdeel uitmaakt? En dat Putten aan het Nuldernauw ook een jachthaven en recreatiestranden heeft? Heerlijk vertoeven in het zonnetje!

De woningen in project ‘ Rimpeler’
Rimpeler Putten is gelegen tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Binnen enkele minuten ben je bij het station met goede verbindingen naar Zwolle, Amersfoort en Utrecht.

Tussenwoning: Zeer ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van ca. 125 m². De woning is voorzien van een luxe open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur en voorzien van een composietstenen blad. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder. De badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douche ook is er een 2e toilet aanwezig. Daarnaast is iedere woning voorzien van zonnepanelen. De tuin wordt voorzien van een erfafscheiding met poort.

Hoekwoning: Zeer ruime eengezinswoning met een woonoppervlakte van ca. 132 m². De woning is voorzien van een luxe open keuken in schiereiland opstelling met inbouwapparatuur en voorzien van een composietstenen blad. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder. De badkamer is voorzien van een ligbad en aparte douche ook is er een 2e toilet aanwezig. Daarnaast is iedere woning voorzien van zonnepanelen. De tuin wordt voorzien van een erfafscheiding met poort.

Projectwebsite
Op de projectwebsite 'Hureninrimpeler' wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom dit project door u in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook zijn wij actief op Facebook.


Verhuurproces
De eerste woningen zijn toegewezen. Verdere toewijzing van de woningen zal plaatsvinden op volgorde van inschrijving.  

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een woning?
Er worden een aantal voorwaarden gesteld om in aanmerking te komen voor een van deze woningen.

Een van de voorwaarde zal zijn dat het inkomen in overeenstemming dient te zijn met de huurprijs. Uw inkomen dient minimaal 4 x de huurprijs te zijn. Er dient een vast inkomen te zijn. Hier zal de inschrijving op beoordeeld worden. Inkomen uit een flexibele arbeidsrelatie tellen wij niet mee als ‘vast inkomen’. U dient zelfstandig aan de voorwaarden te voldoen. Garantstelling is niet mogelijk.

Wij zullen diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Te denken valt aan een werkgeversverklaring, intentieverklaring, verklaring opgesteld door uw verhuurder of hypotheekverstrekker inzake betalingsgedrag uit het verleden, uw 3 laatste loonstrookjes en een bewijs van de uitbetaling van dit loon d.m.v. bankafschriften en een uittreksel Basisregistratie Personen. Deze kunt u nu al gaan verzamelen. Het opvragen van diverse documenten kan enkele dagen in beslag nemen. Hou hier rekening mee.

Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt en actueel is, dat voorkomt teleurstelling achteraf.

Meer informatie over welke documenten wij u vragen kunt u na de ‘start verhuur’ nazien op de projectwebsite 'Hureninrimpeler'.

Daarnaast stellen wij bij ondernemers de voorwaarde van de afgifte van een waarborgsom t.h.v. enkele maanden huur.

Alleen volledige inschrijvingen voorzien van actuele documenten welke herleidbaar zijn naar u als persoon worden meegenomen in de toewijzing van de woningen.

En verder
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.

Geheel vrije vestiging.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona