beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1272 Beoordelingen

Betty

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Medewerkers bedoelen het goed, maar kunnen geen enkele vraag direct beantwoorden. Ze hebben geen enkele zelfstandige bevoegdheid. Verder gaat men er van uit dat iedereen brede digitale ervaring heeft, zodat we nu nog steeds niet over een door beide partijen getekende én actuele huuurovereenkomst in bezit hebben. Wat de afwerking van het appartement betreft: er is slordige bouwfout gemaakt met de dorpels onder ramen. Deze zijn geen van alle waterpas. Bij de langste is het verschil wel 1 1/2 cm. Er moeten onnodige kosten worden gemaakt om dit op te lossen.

03-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 5,3
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 5,0

Martine

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Alles ging prima, alleen het appartement was erg vies.... inclusief de remsporen in het toilet en een erg vies raam. Buiten dit alles om, zijn we tevreden. Didi werkt erg vlot en dat is fijn.

02-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Maarten

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Snel en duidelijk. Sleuteloverdracht was een beetje overbodig en formeel, omdat ik had gezegd dit te regelen met de huidige bewoner. Verder uiterst vriendelijk allemaal. Contact met Jeske was super goed!

02-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

Nushin

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vlotte afhandeling van de inschrijving. Goed bereikbaar. Prettig in de communicatie.

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 6,0

E.P.

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Je moet vooraf veel papierwerk inleveren maar daarna loopt het prima. Enorm blij met het snelle aanbod en mooi appartement op een geweldige locatie Puntje van onduidelijkheid was betaling eerste maand huur handmatig. In het contract stond (achteraf) een tussenrekening. Rebo dacht dus niks te hebben ontvangen en wou nogmaals afschrijven. Contact met de financiële administratie bracht de oplossing. Wel zou de technische dienst mij terugbellen een week geleden. Niet gedaan. Op dit moment moet de sleuteloverdracht nog plaatsvinden. Heb nog wel wat punten die even opgelost moeten worden binnen het appartement. (Kleine zaken)

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Henk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Eerste keer contract niet ontvangen maar tweede keer ging het goed. Dank

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,3
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 8,0

Mouad Fetian

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Top! zeer geduldig en vriendelijk!

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Sander

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ondanks de omstandigheden (coronatijd) een erg goede ervaring gehad met REBO. Heldere uitleg en rondleiding gekregen, flexibele omgang en tijdige communicatie.

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Dennis

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In de zoektocht naar een tijdelijke woning in afwachting van oplevering van onze nieuwbouwwoning uiteindelijk bij REBO huurwoning terecht gekomen. Aanmelden ging gemakkelijk, aanbod van woningen binnen ons zoekgebied was ruim aanwezig. Je wordt vriendelijk en professioneel behandeld, geen addertjes onder het gras, gewoon duidelijke informatie. Ondanks de corona maatregelen is toch alles op een normale manier verlopen en hebben we ruim op tijd een woning kunnen betrekken.

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Amadessa

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ben erg tevreden met Rebo. Ik ben altijd snel en vriendelijk geholpen. Binnen een maand na inschrijving had ik een woning in Utrecht met een buiten. Precies wat ik wilde!

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona