beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1306 Beoordelingen

Yasin Unal

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Gedurende gehele periode heb ik moeten bellen, voor de huur overeenkomst, of wanneer de oplevering gereed zou zijn. Wat meer interactie vanuit jullie had zeker gemogen. Nu vraag ik mij af wat de verhuurspecialist doet? Ik heb de woning zelf moeten bezichtigen bij vorige bewoner. Heb zelf moeten vragen naar de huurovereenkomst. Heb diverse malen gebeld hoe het met de renovatie ging. Vervolgens Sleutel gekregen, Behang aan de muur gaten in deurposten, Gaten in de muur schimels op de muur en plafon. Gisteren (2 weken na sleutel ontvangst) is een bedrijf langs geweest maar ook zij zeiden we doen niet alles. Ondertussen wel huur blijven betalen! Ik had 1e week al aangegeven welke problemen er waren en dat mijn sleutels niet compleet waren. voor het 1e gedeelte is iemand langs geweest maar sleutel nog steeds niemand. Ik wordt er gewoon moedeloos van. Helaas heb je geen andere keuze in huidige huizenmarkt!

22-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 1,5
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 1,0
Deskundigheid 2,0
Informatieverstrekking 1,0

Leontiene

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Je wordt netjes te woord gestaan. Behulpzaam en vriendelijke geholpen.

12-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 7,0

M.H.A.

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De regelgeving omtrent het achterlaten van de huurwoning voor wat betreft de kleur van wanden en vloeren is jammer. Een mooie gesausde wand is niets mis mee. Opnieuw wit moeten maken is geen optie, de nieuwe huurder kan zelf bepalen of hij het laat zoals het is of zijn eigen kleur aanbrengen. Een prima gelegde vloer is voor een volgende eigenaar misschien een welkome situatie. Altijd voordeliger dan compleet nieuwe vloer moeten (laten) aanleggen.

10-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,5
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 10,0

Roy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Bij Rebo terecht gekomen via vrienden. Na inschrijving kregen we helaas nog geen bericht. Na zelf hier achteraan gezeten te hebben, dat we een bepaalde woning op t oog hadden, ging t snel. Contact met makelaar Jesse ging vlot en zeer prettig ervaren! Jesse, bedankt voor het snelle regelen. Groetjes, Een blije nieuwe bewoner ;)

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 7,0

Marianne

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prettig gewoond.

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Arno

Aanbeveling:Ja

Ervaring
zeker tevreden, snelle reakties en snel een woning gevonden

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Ajoeb Ramdjan

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik vond het een prima woning en schoon achter gelaten, alleen wel een paar slordigheden met oplevering, Heb tijdens de inspectie geen rondje gelopen in het huis.Vond dat de inspectie niet helemaal goed gebeurd was, o.a. geen contactdozen in het plafond, draden lagen los, veel achter gebleven tegellijm op de vloeren. De vloeren waren niet helemaal egaal.

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marzena

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Professionele klantgerichte dienstverlening, woningen in prima staat en nette omgewing

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Elroy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede en duidelijke communicatie. Huurwoning zeer snel geregeld.

08-09-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

Damaris

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ons gezin had met spoed een nieuwe woning nodig. En deze hebben wij dan ook gevonden. Een mooi en schoon huis geleverd gekregen. En er werden netjes aan de corona regels gehouden. Bedankt.

18-08-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona