Banner groennnt

Over
REBO Huurwoning

Volledig digitaal ontzorgt, altijd een up-to-date huurwoningaanbod.

Een woning die wordt verhuurd door REBO Huurwoning betekent, verzekerd zijn van een professionele en betrouwbare verhuurorganisatie die werkt volgens de laatste wetgeving en gebruik maakt van de modernste technologieën. De verhuurspecialisten van REBO Huurwoning verhuren eengezinswoningen, appartementen, garageboxen en parkeerplaatsen in de regio’s rondom onze kantoren in Amersfoort, Amsterdam, Deventer, Laag-Soeren, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Op zoek naar een geschikte huurwoning?

De zoektocht naar een huurwoning is niet altijd gemakkelijk. Bent u op zoek naar een vrijstaand huurhuis? Wilt u een appartement huren? Of bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? REBO Huurwoning heeft per direct verschillende huurwoningen beschikbaar.

U kunt ons ruime aanbod bekijken bij “direct te huur” of via ons online verhuurplatform ikzoekeen.rebohuurwoning.nl. Nadat u zich heeft ingeschreven op ikzoekeen.rebohuurwoning.nl kunt u onder andere een zoekopdracht instellen, een bezichtigingsaanvraag doen en de status van uw favoriete woningen bekijken. Benieuwd naar ons aanbod van huurwoningen? Schrijf u dan in als woningzoekende!
Meer weten over het inschrijfproces en hoe u kans maakt op een REBO Huurwoning? Neem een kijkje op de pagina 'Inschrijfproces'.

Inschrijven als woningzoekende

Op zoek naar professionele en betrouwbare verhuurorganisatie?

De verhuurspecialisten van REBO Huurwoning zijn volledig gericht op het verhuren van nieuwbouw en bestaande bouw. Zij doen niets anders dan het uitsluitend verhuren van woningen. Zij weten hoe een woning in de markt gezet moet worden. Screenen de huurkandidaten grondig, opdat er in het beheertraject een vlekkeloze bewoning en betalingsmoraal aanwezig is bij uw huurders. Dit onderscheidt REBO Huurwoning van de reguliere verhuurmakelaar.

REBO Huurwoning maakt gebruik van digitale toepassingen in het proces van inschrijven, screening, toewijzing, ondertekening van de huurovereenkomst en het checken van de identiteit van de kandidaat huurder. De persoonsgegevens worden volgens de laatste richtlijnen van de AVG behandeld. Benieuwd naar wat REBO Huurwoning voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

 

REBO Groep is aangesloten bij: