Rotterdam

Rotterdam

REBO Huurwoning

Lichtenauerlaan 122,
3062 ME Rotterdam

T: 010-3169890
E: huurwoning@rebogroep.nl

KVK: 09-039351

Inschrijven

Professionele en betrouwbare verhuurmakelaar in Rotterdam

REBO Huurwoning is uw betrokken verhuurspecialist in Rotterdam. Door ons ruime aanbod van huurwoningen, kennis van de regio, hoge service level en  vermogen tot snel schakelen zorgen ervoor dat u binnenkort uw droomwoning huurt.

Wanneer u op zoek gaat naar een huurhuis in Rotterdam en omstreken wilt u eenvoudig een geschikte woning vinden. Onze verhuurspecialisten in Rotterdam zetten hun vakkennis en ervaring graag in om u daarbij te ondersteunen. Onze verhuurmakelaars kennen de regio van top tot teen en kunnen u daardoor goed adviseren. Zij weten welke woningen te huur zijn, of dit nu bestaande bouw of nieuwbouw is. 

Inschrijven

Rotterdam

Aanbod woningen REBO Huurwoning in Rotterdam

Op zoek naar een passende huurwoning in Rotterdam? REBO Huurwoning heeft per direct uiteenlopende huurwoningen beschikbaar. Vanuit ons kantoor in Rotterdam bieden wij bijvoorbeeld appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen, garageboxen en parkeerplaatsen aan. Ook als u op zoek bent naar een nieuwbouw huurwoning bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag in de zoektocht naar uw droomwoning zodat u zich straks ook thuis voelt in uw REBO Huurwoning.  

Inschrijven voor huurwoningen

U kunt zich inschrijven voor huurwoningen in Rotterdam via ons digitale verhuurplatform ikzoekeen.rebohuurwoning. Ikzoekeen.rebohuurwoning.nl biedt mogelijkheden voor digitale inschrijving, maar ook voor screening, het plannen van een bezichtiging, de toewijzing van de woning, het ondertekenen van de huurovereenkomst en het checken van uw identiteit. Het digitale platform brengt vraag en aanbod nog sneller bij elkaar en zorgt daardoor voor een altijd up-to-date huurwoning aanbod. Op deze manier kunnen wij u snel en op een efficiënte manier aan een geschikte woning helpen.

Persoonlijke aanpak

Het huren van huizen via Ikzoekeen.rebohuurwoning.nl zorgt ervoor dat u nóg meer inzicht krijgt in het gehele verhuurproces. Via een ‘mijn omgeving’ heeft u  toegang tot alle persoonsgegevens, alle informatie en verhuurstatus van de huurhuizen in Rotterdam. Desondanks verliezen we onze persoonlijke aanpak niet uit het oog. Doordat veel processen worden gedigitaliseerd, kunnen onze verhuurprofessionals zich focussen op het vinden van de juiste match tussen woning en huurder.

Inschrijven

Klanten geven ons een 7,8!

REBO Groep is aangesloten bij: