Amsterdam

Rijnlandlaan 89

€ 1.705,-
luxe appartement
Soort woning
Appartement
Zonligging
Z
Parkeersituatie
Garage
Woonoppervlakte
91,90m2
Inhoud
230m3
Aantal Slaapkamers
2
Balkon
Ja
Woonlaag
5
Huurprijs
€ 1.705,- 
Servicekosten
€ 45,-
Beschikbaar per
01-06-2024
Status
Gereserveerd
Energielabel
A
Verwarming
Stadverwarming
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken

Andy Nguyen

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Terug naar boven

Rijnlandlaan 89 , Amsterdam

Wonen in Westbeat Amsterdam
Op de plek waar Oud-Zuid en Nieuw-West samenkomen, klopt het hart van een geweldige woonomgeving. Luxe appartementen, hoogwaardige studentenwoningen, moderne kantoren en gezellige horeca vormen samen met handige winkels en de Fashion Hotels de levendige Westlandgrachtbuurt. Hier vind je de 150 appartementen van huren in Westbeat.
In Westbeat vind je de ontspanning in je comfortabele en lichte appartement en in de rustige groene binnentuin. Ga erop uit in het elegante Oud-Zuid, of fiets naar de binnenstad. Ben je op zoek naar een compact appartement of heb je juist de ruimte nodig? Met oppervlakten tussen de 42 en 153 m² zit er vast iets bij dat past bij jouw levensstijl.

De foto's zijn van een model woning binnen het complex maar geven een goede indruk van de afwerking en ruimte.

Kenmerken:
Adres: Rijnlandlaan 89, 1062 MX te Amsterdam
Type: 3-Kamer appartement
Oppervlakte: ca. 91,9 m2
Verdieping: Gelegen op de 5e verdieping
Aantal kamers: 3 kamers waarvan 2 slaapkamers
Bouwjaar: 2020
Buitenruimte: Balkon
Ligging buitenruimte: Zuiden
Huurprijs: € 1.705,00 per maand
Servicekosten: € 45,00 per maand
Beschikbaar: Per 01 juni 2024

Bijzonderheden:
* Dichtbij uitvalswegen:
* Luxe appartement:

Indeling:
Het appartement heeft een moderne open keuken met aanrechtblad en voorzien van luxe inbouwapparatuur. Het appartement bevindt zicht op de 5e verdieping en heeft 2 slaapkamers met een ruime badkamer met wastafel en douche. Via de voordeur komt u binnen in de entree, welke toegang geeft tot het separaat toilet, woonkamer en keuken.

Omgeving:
De ligging van Westbeat kan niet beter. In een mum van tijd ben jij waar je zijn wilt. En klimaatvriendelijk reizen lukt prima. De metro richting Zuid of de trein richting Schiphol liggen op loopafstand. Op de fiets ben je in nog geen 3 minuten in de gezellige Schinkelbuurt en even verder ligt met het Vondelpark het centrum aan je voeten. Wat betreft het vervoer per auto: Westbeat ligt praktisch aan de ring A10 west. Thuiskomen in Westbeat is minstens zo prettig: er zijn voldoende parkeerplekken en een fietsenstalling voor 425 fietsen.

Nieuw-West
Nieuw-West is de snel opkomende wijk van Amsterdam. In de directe omgeving zitten leuke hotspots, zoals lunchcafés, kroegjes, delicatessenwinkels en meerdere supermarkten. Nieuw-West is ook het groenste stadsdeel van Amsterdam. Midden in de wijk: de Sloterplas en het Sloterpark. Ideaal om te hardlopen, zwemmen, picknicken, wandelen met de hond en bootje varen. In de zomer films kijken in de openluchtbioscoop.

Interesse
U hebt interesse in de woning en u zou de woning graag willen bezichtigen?
Dat is mogelijk na uw inschrijving bij ‘REBO Huurwoning’ als woningzoekende.
- Inschrijven als woningzoekende kan via onze website.
- Ga naar de woningadvertentie en klik op de button ‘Inschrijven’ waarna u een persoonlijk account aanmaakt.
- Wij hanteren inkomensvoorwaarden. Wij zullen daarom diverse officiële en actuele documenten van u vragen. Let er op dat u aanlevert wat gevraagd wordt, dat voorkomt teleurstelling achteraf.
- De woning wordt toegewezen aan de meest passende kandidaat. Dat is in ieder geval een kandidaat die de volledige inschrijvingsprocedure heeft doorlopen.
- Bent u na inschrijving geselecteerd om de woning te bezichtigen? Dan ontvangt u automatisch bericht en kunt u de woning bezichtigen. Wij reserveren de woning voor u nadat de bezichtigingsafspraak gepland staat.
- Wilt u weten hoe u uw kansen kan vergroten? Of heeft u aanvullende vragen over de inschrijvingsprocedure? Lees dan de FAQ’s aandachtig door. Mogelijk staat uw vraag hier tussen.
En verder
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 12 maanden, daarna wordt deze stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd.
- Bent u ondernemer? Dan stellen wij naast de inkomensvoorwaarden de afgifte van een waarborgsom t.h.v. 2 maanden huur als voorwaarde.

Terug naar boven

Plattegrond

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

>Willem Parelstraat 203

Amsterdam

Willem Parelstraat 203

€ 879
Amsterdam
luxe appartement
>Karl Marxpad 54

Amsterdam

Karl Marxpad 54

€ 1.270
Amsterdam
luxe appartement
>David Ricardostraat 192

Amsterdam

David Ricardostraat 192

€ 1.540
Amsterdam
Complex
>Lutmastraat 175 Amsterdam

Amsterdam

Lutmastraat 175 Amsterdam

€ 920
Amsterdam

REBO Groep is aangesloten bij: