Bemmel

Hoogselaan / Eest

€ 1.005,-
€ 1.095,-
Complex
Complex
Hoogselaan / Eest
Buurt
Bemmel
Bouwjaar
1985
Min Aantal Slaapkamers
4
Max Aantal Slaapkamers
4
Huurprijs
€ 1.005,- tot € 1.095,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

1212 Eest, Hoogselaan etc Bemmel , Bemmel

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

Ruime woningen van ca. 140 m² woonoppervlak met 4 slaapkamers en evt. een garage. De woningen liggen in de populaire plaats Bemmel in een kindvriendelijke buurt. Ideaal voor de inwoner die dorps willen wonen maar toch in de buurt zijn van allerlei stadse voorzieningen.

Kenmerken:
Soort woning: Eengezinswoningen
Oppervlakte: ca. 140 m² woonoppervlak
Aantal kamers: 5 kamers (4 slaapkamers)
Bouwjaar: 1985
Buitenruimte: Voor- en achtertuin
Ligging buitenruimte: Divers
Schuur/berging: Berging
Parkeren: Openbaar / garage

Indeling:
U komt binnen via de ruime hal waar de meterkast en het toilet voorzien van fonteintje zich bevinden. Vanuit de hal treed u de z-vormige woonkamer binnen. De half open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur. Aansluitend aan de keuken treft u de berging met aansluiting wasapparatuur. Sommige woningen beschikken over een garage.

Via de trap komt u op de overloop die toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer die is voorzien van een ligbad en wastafel. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een tweede toilet.

Via de vaste trap naar de tweede verdieping komt u op de voorzolder met opstelling cv-apparatuur, vierde slaapkamer en ruime opberg mogelijkheden. Tot slot treft u op de tweede verdieping een 2e badkamer voorzien van douche en wastafel.

Afmetingen ca.:
Woonkamer: 38 m²
Keuken: 7 m²
Slaapkamer 1: 16 m²
Slaapkamer 2: 12 m²
Slaapkamer 3: 9 m²
Badkamer: 4 m²
Slaapkamer 4: 20 m²

Omgeving en voorzieningen:
De woningen zijn gelegen in wijk ´t Hoog in het noorden van Bemmel, deels tegen het centrum aan. De meeste winkels en een groot aantal voorzieningen bevinden zich in en rond het centrum. Bemmel heeft diverse basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Tevens beschikt Bemmel over een college waar vmbo, have en vwo gevolgd kan worden. Bemmel kent een bloeiend verenigingsleven en diverse sportgelegenheden, zoals scouting, tennisbanen, sporthallen, voetbalvelden, hockeyvelden en een overdekt zwembad.

Bereikbaarheid:
In Bemmel heeft u directe aansluitingen op de wegen A15, A325 en N325. Bemmel ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen en is via het openbaar vervoer goed bereikbaar per bus. Bushalte De Rosmolen bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Hier vertrekt buslijn 35 2 keer per uur van en naar Bemmel-Elst-Zetten. In het centrum bij bushalte Papenstraat vertrekken er diverse buslijnen, te weten: 33 (Arnhem CS – Bemmel – Nijmegen CS), 74 (Velp – Bemmel) en 300 (Arnhem CS – Nijmegen Heyendaal)

Interesse
Regelmatig komen er woningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en houd onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze emailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod, dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor een van deze fijne woningen vindt u terug op onze website bij de meest gestelde vragen.
Geheel vrije vestiging.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>1203 Gersthof 22 /m 62 te BEMMEL

Bemmel

1203 Gersthof 22 /m 62 te BEMMEL

€ 915
Bemmel

REBO Groep is aangesloten bij: