Ede

Kernhem

€ 1.145,-
€ 1.415,-
Complex
Soort woning
Hoekwoning
Tussenwoning
Eengezinswoning
Complex
Kernhem
Buurt
De Venen en Zanden
Parkeersituatie
Openbaar of eigen terrein
Bouwjaar
2021
Beschrijving ruimtes
Externe berging
Min Aantal Slaapkamers
3
Max Aantal Slaapkamers
6
Achtertuin
Ja
Voortuin
Ja
Voor- en achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 1.145,- tot € 1.415,- 
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
a3
Verwarming
stadsverwarming
Zonnepanelen
Ja
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Rachel Meurs

Rachel Meurs

verhuurspecialist

huurwoning@rebogroep.nl

033 - 450 26 70

Terug naar boven

2604 Kernhem Scherf 24 Ede , Ede

Kernhem, de jongste woonwijk van Ede. Hier bevinden zich 36 luxe duurzame huurwoningen. In deze bijzondere groene wijk komen bos, landschap en stad samen. Wilt u een eengezinswoning met 3 slaapkamers, of zoekt u extra ruimte en wilt u er liever 6? Ook dat kan in Kernhem.

Kenmerken
- Projectnaam: Kernhem Scherf
- 36 eengezinswoningen
- Adressen: Zuiderveen 2 t/m 46 en Molenveen 1 t/m 25
- Zuiderveen: 6 slaapkamers
- Molenveen: 3 slaapkamers en ruime zolderverdieping
- Woonoppervlakte: 128 m2 t/m 146 m2
- Bouwjaar 2021
- Tuin aanwezig gelegen op het noorden of zuiden
- Berging aanwezig achterin de tuin
- Parkeren: openbaar of eigen terrein
- Energielabel: A++ of A+++
- Huurprijzen van € 1.100,00 t/m € 1.400,00 per maand
- Regelmatig beschikbaar

Bijzonderheden
Zeer duurzame woning met energielabel A++ of A+++
Complete moderne Keller keuken met ATAG inbouwapparatuur
Luxe en comfortabele badkamer met ligbad en aparte inloopdouche

De omgeving
Kernhem ligt aan de noordwest kant van Ede. Aan de straten Zuiderveen en Molenveen is dit deelproject van Buitengewoon Kernhem gerealiseerd. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A30 bent u met de auto snel op pad. In Arnhem bent u al met een half uurtje rijden, Utrecht en Amersfoort zijn tien minuten verder. Wilt u met het openbaar vervoer? Kernhem heeft een verbinding met NS station Ede-Wageningen en Veenendaal-De Klomp via een buslijn. Als natuurliefhebber zit u hier goed. U woont hier namelijk omringd door mooie natuurgebieden, uitgestrekte weilanden het Edesche Bosch en vlakbij het Nationale Park de Hoge Veluwe. Wandelen, geocaches lopen, mountainbiken of naar de pluktuin, het buitenleven roept!

De woning
De woningen zijn uitgevoerd met een complete Keller keuken voorzien van ATAG inbouwapparatuur. Van dit type woning zijn meerdere beschikbaar. Naast de 6 slaapkamers (of 3 slaapkamers en een ruime zolder) heeft de woning een luxe badkamer met apart bad, inloopdouche en een 2e toilet.
Binnen het huuraanbod is een grote variatie te vinden. Zo kunt u een rijwoning huren met een plat dak, een twee-onder-een-kap woning of juist een woning met een extra grote zolder door een tuitdak. Wilt u een eengezinswoning met 3 slaapkamers, of zoekt u extra ruimte en wilt u er liever 6? Ook dat kan in Kernhem. Perfect als u een groot gezin heeft, en ook graag een thuiskantoor wilt inrichten. Wonen in Kernhem geeft u de ruimte.

Duurzaam wonen
De woningen zijn volgens moderne richtlijnen gebouwd en zijn daardoor onder andere zonder gasaansluiting. Verwarming en koken gebeurt dus elektrisch. Een duurzame woning betekent ook een fijn woonklimaat met een comfortabele temperatuur in huis. De goede isolatie, triple glas en aansluiting op het warmtenet in combinatie met een efficiënte vloerverwarming zorgen daarvoor. Zo'n duurzame woning draagt niet alleen aan een beter klimaat, u geniet ook dagelijks van een fijne woonomgeving. Betere isolatie zorgt namelijk ook voor weinig geluidsbelasting in de woning en voor een zeer lage energierekening bij normaal gebruik. En dat zonder eigen investeringen.

Interesse?
Regelmatig komen er in Kernhem Scherf woningen vrij. Deze worden op onze website gepubliceerd.
Ziet u uzelf hier wel wonen? Maak dan een account aan en hou onze website in de gaten. U kunt ook een jaarabonnement op onze e-mailservice nemen waarmee u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van nieuw woningaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel.
Komt er een woning vrij waar u uzelf graag ziet wonen? Vraag dan, door in te loggen in uw account, eenvoudig een bezichtigingsaanvraag aan.
Meer informatie over hoe u in aanmerking kunt komen voor één van deze woningen vindt u terug op onze website bij de meeste gestelde vragen.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>2669 28 woningen Kernhem Scherf 5B

Ede

2669 28 woningen Kernhem Scherf 5B

€ 1.120
Ede
Complex
>Buitengewoon Kernhem

Ede

Buitengewoon Kernhem

€ 1.180
Ede
Complex
>Kernhem Scherf 20

Ede

Kernhem Scherf 20

€ 1.010
Ede
Complex
>2181 Kernhem Scherf 1

Ede

2181 Kernhem Scherf 1

€ 945
Ede

REBO Groep is aangesloten bij: