Rosmalen

1385 PLAN DE HOVEN (de Muze)

Complex
Status
Beschikbaar
Status
Regelmatig Beschikbaar
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

1385 PLAN DE HOVEN (de Muze) , Rosmalen

Momenteel is er geen woning beschikbaar in dit complex. Ziet u uzelf hier wonen? Maak dan een (gratis) account aan en hou onze website in de gaten.

In de Muze vindt u een gevarieerd aanbod appartementen. Ze zijn luxueus afgewerkt met duurzame materialen en zeer ruim van opzet: van 89m2 tot 130m2. Alle appartementen hebben een luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een badkamer die standaard is uitgerust met een ligbad en een aparte douche. Er zijn in totaal 35 appartementen en u kunt kiezen uit 6 verschillende typen. De woningen hebben een balkon of terras aan de waterkant. Alle typen behalve type E hebben nog een extra privé‚ galerijterras. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift of de trap via de centrale hal. Op de begane grond is er voor ieder appartement een extra berging voor de stalling van bijvoorbeeld een fiets.
Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats. De huurprijs van de parkeerplaats is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Kenmerken:
Soort woning: 3- en 4-kamerappartementen
Oppervlakte: variërend
Aantal slaapkamers


Op tien fietsminuten van De Grote Wielen ligt het gezellige dorp Rosmalen. Al hoort dit dorp officieel bij de gemeente 's-Hertogenbosch, het heeft zijn eigen karakter volledig behouden. Zo staan er verschillenden monumenten en is er een gevarieerd aanbod van kleinschalige winkels en gezellige cafés en restaurants. Het intieme karakter van Rosmalen komt vooral tot uiting tijdens het vierdaagse carnaval wanneer het Zandhazendurp heet. In De Groote Wielen woont u ook slechts tien autominuten van de Bourgondische stad 's-Hertogenbosch. Bekend om zijn levendigheid, gevarieerd cultureel leven en rijke geschiedenis. Met het openbaar vervoer kunt u ook alle kanten op, want Rosmalen heeft een treinstation en kent goede busverbindingen.

De Muze ligt in het noordoosten van de karakteristieke buurt De Hoven. Deze buurt is geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig met warme donkerrode baksteen en heldere robuuste vormen. Het woongebouw ligt vrij aan De Grote Wielenplas met een open uitzicht op het water en de wijde omgeving. Zeer centraal, want aan de overkant wordt een nieuw winkelcentrum gerealiseerd met voorzieningen en winkels waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt doen.

In de Muze vindt u een gevarieerd aanbod appartementen. Ze zijn luxueus afgewerkt met duurzame materialen en zeer ruim van opzet: van 89m2 tot 130m2. Alle appartementen hebben een luxe keuken met moderne inbouwapparatuur en een badkamer die standaard is uitgerust met een ligbad en een aparte douche. Er zijn in totaal 35 appartementen en u kunt kiezen uit 6 verschillende typen. De woningen hebben een balkon of terras aan de waterkant. Alle typen behalve type E hebben nog een extra priv‚ galerijterras. Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift of de trap via de centrale hal. Op de begane grond is er voor ieder appartement een extra berging voor de stalling van bijvoorbeeld een fiets.
Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats. De huurprijs van de parkeerplaats is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

nabij voorzieningen
>Keisnijder 10

Rosmalen

Keisnijder 10

€ 1.185
Rosmalen

REBO Groep is aangesloten bij: