Zoetermeer

1292 ZOETERMEER, PALMHOUT

€ 1.275,-
€ 1.275,-
Complex
Soort woning
Hoekwoning
Tussenwoning
Parkeersituatie
Openbaar parkeren. U dient een parkeervergunning aan te vragen.
Bouwjaar
1996
Balkon
Ja
Achtertuin
Ja
Huurprijs
€ 1.275,- tot € 1.275,- 
Status
Beschikbaar
Status
Regelmatig Beschikbaar
Energielabel
b
Verwarming
cv
Toon meer kenmerkenToon minder kenmerken
Terug naar boven

1292 ZOETERMEER, PALMHOUT , Zoetermeer

Je woont hier heerlijk rustig en centraal in een groene omgeving. Maar toch heb je alle voorzieningen van de stad! Dat is wat de eengezinswoningen in de straat Palmhout jouw te bieden hebben!

Wonen in de straat Palmhout
Kom jij hier in de toekomst wonen? Dan kan je rekenen op een fijne groene leefomgeving doordat je op het Floriadepark uitkijkt. Vlakbij de woningen ligt een uitgestrekte waterpartij, de Grote Dobbe.
Je mag maximaal 30 km per uur rijden in de straat. Zo heb je geen geluidsoverlast van de auto's en kunnen jij en de kinderen veilig over straat.

Best aangeschreven wijk
De wijk waar de eengezinswoningen zich bevinden is de wijk Rokkeveen West. Dit is de best aangeschreven wijk van Zoetermeer! De inkomens zijn hier het hoogst en de leefomgeving wordt het hoogst gewaardeerd door de natuur en vele speeltuinen voor kinderen. Dit samen maakt dat Rokkeveen de populairste wijk van Zoetermeer is!

Voorzieningen binnen handbereik
Eerder hadden we het al over de vele voorzieningen, alsof je in het centrum woont maar niet met deze drukte. Op welke voorzieningen doelde we precies? We doelde op het grote aanbod aan winkels, supermarkten, scholen, recreatiemogelijkheden en diensten. Deze voorzieningen liggen niet direct naast de woning, maar wel op loopafstand. Op deze manier heb je wel het gemak maar niet de drukte van de bezoekers!

Prettig fietsen
De woningen liggen aan het "hoofdfietspad" van de wijk. Het is een extra breed fietspad wat je onder anderen naar het centrum van Zoetermeer brengt. In een klein kwartiertje fietsen ben je al in het centrum! Ook kan je ervoor kiezen om een fietstocht te maken door de omgeving. Laat je verrassen door de diversiteit!

Volop sportmogelijkheden
De wijk biedt veel mogelijkheden tot sport. Er zijn dan ook meerdere tennisverenigingen in de wijk zelf. Ben je niet zo een tennisser? Dan zijn er genoeg andere mogelijkheden om te sporten zoals diverse sportscholen, scouting en een voetbalvereniging. Maar ook voor yogalessen, vechtsportlessen en denksport hoef je de wijk niet uit! Je kan natuurlijk wel buiten de wijk sporten. Ga lekker naar Snow World en race van de 5 indoor banen af!

Terug naar boven

Vergelijkbare woningen

Complex
>0699 ZOETERMEER I

Zoetermeer

0699 ZOETERMEER I

€ 1.100
Zoetermeer

REBO Groep is aangesloten bij: