beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1274 Beoordelingen

Dennis

Aanbeveling:Ja

Ervaring
In de zoektocht naar een tijdelijke woning in afwachting van oplevering van onze nieuwbouwwoning uiteindelijk bij REBO huurwoning terecht gekomen. Aanmelden ging gemakkelijk, aanbod van woningen binnen ons zoekgebied was ruim aanwezig. Je wordt vriendelijk en professioneel behandeld, geen addertjes onder het gras, gewoon duidelijke informatie. Ondanks de corona maatregelen is toch alles op een normale manier verlopen en hebben we ruim op tijd een woning kunnen betrekken.

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Amadessa

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik ben erg tevreden met Rebo. Ik ben altijd snel en vriendelijk geholpen. Binnen een maand na inschrijving had ik een woning in Utrecht met een buiten. Precies wat ik wilde!

01-07-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Ser

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede dienstverlening.

29-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 6,3
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 3,0

Rakesh

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Every house has something different appliances, instruments which needs explanation. During key exchange, I was expecting the executive to explain some questions to us. However, he just checked the payment, handed over the key before we could ask anything. I understand it was due to Corona but this left us bit disappointed.

26-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,0
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 6,0

Mohammed

Aanbeveling:Ja

Ervaring
REBO vastgoed is een organisatie die onprofessioneel overkomt. Er wordt niet in het belang van de huurder gehandeld en zeer slecht gereageerd op verzoeken. Daarnaast mist de organisatie een empatisch vermogen om in het belang van de huurder te denken. Er wordt bij het adverteren en oplevering van woningen valse beloftes gedaan. Er is eigenlijk zoveel mis met de organisatie dat dit te veel tijd kost om in een review te vermelden.

23-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 3,0
Totaal oordeel 2,0
Communicatie 2,0
Deskundigheid 4,0
Informatieverstrekking 4,0

Remy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Na ons meermaals niet ingeschreven te hebben door de flinke lijst van documenten die vereist zijn - toch overstag gegaan. Binnen twee weken een geweldige woning toegewezen gekregen. Uitstekende service, professionele organisatie en bij kleine euvels reageren ze meermaals direct en voortvarend. Aanrader!

17-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marianne Groeneveld

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Plezierig in omgang tijdens de sleutel overdracht. Duidelijk in taal. Open voor vragen. Kortom: top!

16-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,3
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

Mart

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Sinds 25 mei heb ik de sleutel van de woning op de Postdwarsweg 28. Sinds dien heb ik vaker onder een koude douche gestaan dan een warme douche i.v.m. problemen met de warmtepomp. Ook doet mijn vaatwasser het niet en is het 28 graden in het huis. Dit kost me veel tijd aan het ontvangen van servicemonteurs. Maar goed, het is nieuwbouw en daarmee loop je nou eenmaal het risico op kinderziektes. (De slechte afwerking van veel dingen zoals kuilen in de vloer etc even in het midden gelaten). Wat me misschien wel meer irriteerde is de oplevering. Deze is gedaan door Tim van Beek. Naar mijn idee begrijpt hij totaal niets van de systemen in deze woning, want de uitleg hierover was zeer beperkt en ook nog eens onjuist. Ook heeft hij ons verteld dat er op de 1e verdieping geen vloerverwarming aanwezig was. Hierdoor heb ik een verkeerde vloer had gekocht, welke ik natuurlijk nog heb kunnen terugbrengen, maar als we hier zelf niet achter waren gekomen hadden we deze erin gelegd. Toen ik Tim hierop wees, was zijn antwoord ‘dit heb ik inderdaad gezegd, maar hierna heb ik mijzelf gecorrigeerd’. Mijn vriendin en ik hebben beide heel goed geluisterd tijdens de oplevering dit hebben we allebei niet gehoord. Op de vraag waarom mijn woning is opgeleverd met 1 kliko (terwijl afval scheiden verplicht is) , en alle andere woningen er 4 hebben (ook woningen die nog niet eens bewoond zijn), was het antwoord dat ik dit maar even zelf moest regelen. Zo zijn er nog een aantal dingen waarover ik niet tevreden ben, maar ik zal het hierbij laten. Overigens ben ik niet de enige die tegen problemen aanloopt, zo’n beetje iedereen die ik tot nu toe heb gesproken uit de buurt heeft klachten.

11-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 1,0
Totaal oordeel 1,0
Communicatie 1,0
Deskundigheid 1,0
Informatieverstrekking 1,0

Petra

Aanbeveling:Ja

Ervaring
De contacten waren snel gelegd en we kwamen snel overeen welke woning we konden gaan betrekken. De overdracht was gezien COVID een beetje bijzonder maar het gaat om het eindresultaat. Een nette woning en snelle en prettige communicatie

09-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,0
Totaal oordeel 7,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 7,0

Ad

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Kundig, klantgericht en accuraat.

09-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,3
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 9,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona