beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1274 Beoordelingen

Thomas

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Prima ervaring met Rebo. Erg duidelijke communicatie en het inschrijfformulier werd direct opgepakt. Ik vond vooral de persoonlijke benadering erg prettig.

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Francis

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Het is gewoon een nette manier van communiceren

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

George

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Mijn vriendin en ik hebben een bijzonder goede ervaring gehad met REBO Huurwoning. De medewerkers waren vriendelijk en betrokken, communiceerden helder, en hebben ons met veel geduld door de verhuiszenuwen heen geholpen. De woning werd netjes opgeleverd en we werden helder geïnformeerd bij de sleuteloverdracht.

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

D

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Via Bolthof van den Top bij Rebo terecht gekomen. I.v.m. Verkoop van onze woning hadden we snel een een huurwoning nodig. We kregen van Rebo verschillende opties aan huurwoningen. Huurcontract was snel geregeld, snelle afhandeling van mail. Erg tevreden!

08-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Michiel

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij huren een dure woning, echter bij het indienen van reparatieverzoeken krijgen we bij herhaling geen antwoord. Je verwacht toch meer.

06-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 1,0
Totaal oordeel 1,0
Communicatie 1,0
Deskundigheid 1,0
Informatieverstrekking 1,0

Ronald

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Als er iets is word je goed geholpen.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Roos

Aanbeveling:Ja

Ervaring
REBO goed bereikbaar vooralsnog. Hebben de sleutels pas sinds kort, maar tot nu toe gaat het soepel en snel.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

L

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ons contact met de Rebogroep was goed, wij ontving veel informatie over het appartement en de verhuur hiervan. Verder werden onze vragen correct en snel beantwoord. We zijn blij met ons appartement.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Dick

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf de inschrijving bij Rebo t/m de oplevering keurig en snel geholpen. Overdracht goed. Woning netjes. Waarom geen 10? Omdat ik een aantal vragen hebt gesteld nav de oplevering en nog geen reactie heb ontvangen.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Rene

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Nadat de inschrijving geregeld was snel een aanbieding gekregen. Na de bezichtiging is alles netjes via de mail geregeld. Vriendelijke mensen en het belangrijkste een mooi huis.

04-06-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona