beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,7
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1426 Beoordelingen

Gerrit

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik heb, per ongeluk, 2 x de huur voor de maand januari overgemaakt. oorzaak lag in het feit dat de sleuteloverdracht eerder plaats kon vinden dan oorspronkelijk gepland, dus op dat moment (21-12-2020) handmatig het geld overgemaakt en me niet gerealiseerd dat het ook klaar stond ter betaling voor eind december. Op 28-12-2020 werd hetzelfde bedrag dus voor de 2e keer overgemaakt. Toen direct gebeld, maar tot op heden nog steeds niet terug gestort, toch al een week geleden. Vanmorgen wederom gebeld en besproken. De medewerker gaf aan dat de controller er niet was en dat hij een berichtje zou sturen. Dus nu in hoopvolle verwachting dat het geld vandaag of morgen weer op onze rekening staat.

04-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 5,5
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 6,0
Deskundigheid 5,0
Informatieverstrekking 5,0

Alexander

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Kan Rebo iedereen aanbevelen. Dikke 10!!

04-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Roy

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Goede communicatie tussen klant en REBO. Enkel stond niet duidelijk vermeld dat de sleuteloverdracht bij de woning was. Misschien voor eerdere huurders vanzelfsprekend. Maar wij hebben deze ervaring niet. Verder geen enkel minpunt te benoemen. Woning werd goed oogeleverd en alles werd digitaal aangeleverd. Voor ons ideaal. Complimenten voor hun oy

04-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 8,3
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Ron van Elk

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn goed, en snel geholpen aan een nieuwe woning.

04-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Sandra

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij konden zelf de sleutel niet in ontvangst nemen. Dit heeft mijn moeder gedaan. Prima geregeld door jullie

04-01-2021
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Romp

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Mijn reserve-huissleutel is gestolen uit mijn auto. Daardoor kan ik niet veilig mijn huis uit. Pas na 8 dagen kreeg ik iemand van de Technische Dienst aan de lijn (Jeroen Perk) en beloofde mij terug te bellen. Dit is op heden nog niet gebeurd.

23-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 1,0
Totaal oordeel 1,0
Communicatie 1,0
Deskundigheid 1,0
Informatieverstrekking 1,0

Thijs van der Heijden

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ik heb het als prettig ervaren en vriendelijk

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Thijs Kok

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Er is geen rekening gehouden met motorrijdende mensen. De toegang van de berging staat haaks op de tuin waardoor inrijden eigenlijk onmogelijk is. Ook zit de onderdorpel op bijna 10cm hoogte waardoor struikelgevaar ontstaat. Op zolder is gebruik gemaakt van een scharnierkap met donkergroene spaanplaat, zelfs met verlichting is het daar erg donker. Witte melamime was een betere afwerking geweest. In de bribus-keuken zit helaas een gaskookplaat terwijl de woning uit 2014 komt, dat is jammer. Ook heeft de keuken geen bovenkastjes waardoor er erg weinig opbergruimte in de keuken is.

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 6,0

Mak

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Afspraken goed nagekomen. Nu alleen mijn naamplaatje nog. ;-)

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

A.

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Reactie na een melding was vrijwel direct.

21-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 7,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona