beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,7
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1426 Beoordelingen

Said Handulle

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn zeer tevreden. We zijn vlot geholpen. Zeer klantvriendelijk en communicatie was punctueel en duidelijk. Complimenten aan de verhuurmakelaar mevrouw Daggenvoorde.

06-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Daniel

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Hele proces van tekenen contract tot sleuteloverdracht zeer goed en professioneel verlopen, goede bereikbaarheid voor vragen en snelle afhandeling

06-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,3
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

M.peters

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Zeer correct geholpen. Wij waren op zoek naar een andere woning.

05-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marius

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Een klein minpuntje was dat de sleutel van de berging niet aanwezig was.

04-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 6,0
Informatieverstrekking 6,0

Piet

Aanbeveling:Ja

Ervaring
REBO .... -is sterk in de communicate, zowel schriftelijk als mondeling -reageert snel -komt afspraken stipt na.

02-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

richard

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Heel professioneel en vakkundig geholpen. We zijn erg blij met de woning.

02-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Dick Scheper

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Mijn ervaring met Rebo is niet slecht. Klachten werden direct serieus genomen en er werd direct actie ondernomen .

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,5
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 8,0

Hans

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Vanaf het begin is alles soepel gegaan. Alles was duidelijik uitgelegd, prima,

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,0
Totaal oordeel 9,0
Communicatie 9,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 9,0

Enes

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Klant vriendelijk!

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,8
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 7,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Jelmer

Aanbeveling:Ja

Ervaring
-

01-12-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona