beoordelingen2

Wat klanten van ons vinden

Het team van REBO Huurwoning doet haar uiterste best voor haar klanten. Wij vinden het belangrijk om te weten of onze dienstverlening naar uw tevredenheid is. Daarom vragen wij onze klanten een beoordeling over ons te geven op het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Onderstaand de bevindingen van hen.

Totaal oordeel 7,8
Communicatie 7,6
Deskundigheid 7,8
Informatieverstrekking 7,6

1274 Beoordelingen

Marijn

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Snelle en goede dienstverlening. Ruime en degelijke woning. Duurzaam. Fijn wonen.

09-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

Mark

Aanbeveling:Ja

Ervaring
We zijn zeer tevreden over de woning en de service van rebo: het huisje van alle gemakken voorzien, alles werkt en in erg goede staat. Ook was de medewerker van rebo vriendelijk en behulpzaam. Zijn verhaal was helder.

09-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Tim

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Er zijn meerdere voorbeelden waaruit blijkt dat REBO afspraken niet nakomt, maar met name de zojuist verstuurde mededeling dat bewoners niet kunnen parkeren in, voor of om het complex en dus worden geadviseerd 10 minuten lopen verderop te parkeren is stuitend. Dat is echt belachelijk en in strijd met de omschrijving van de gehuurde appartementen.

08-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 2,0
Totaal oordeel 1,0
Communicatie 4,0
Deskundigheid 1,0
Informatieverstrekking 2,0

Romeel

Aanbeveling:Ja

Ervaring
snel en goed vakkundig geregeld allemaal

07-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Nico

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Ben door alle medewerkers erg goed geholpen, men is vriendelijk en komt de afspraken na, erg fijn!

07-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 9,8
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 9,0
Informatieverstrekking 10,0

Nathalie

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Wij waren dringend opzoek naar een woning. Dat is zo lastig in deze tijd. Didi was zo lief om ons aan een woning te helpen, en wat voor 1! We zijn haar zo dankbaar! Ook de meneer die ons de sleutels overhandigde (sorry ben je naam vergeten) was vriendelijk. Dank je wel Didi voor je lieve, goede, en snelle zorgen / hulp! Van ons gezin met 4 kinderen die nu met zekerheid een thuis hebben ♡

06-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Frans

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Het invullen van allerlei papieren schrikt in eerste instantie af maar.... Nadat alles ingevuld was het ik snel de gewenste woning gevonden en was de communicatie prima!

06-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Marijke

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Bij vragen per mail of telefoon komt er meteen een adequaat antwoord waarmee je verder kunt. Afspraken worden stipt nagekomen. De intake als nieuwe huurder verliep heel soepel, nergens haperde iets. Zaken die niet orde bleken bij de oplevering staan keurig op de lijst voor herstel en ik verwacht binnenkort bericht van herstelbedrijven om het herstel uit te voeren. Ik kijk uit naar een prettig verblijf in mijn nieuwe woning (gehuurd per 1 mei 2020).

05-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 10,0
Totaal oordeel 10,0
Communicatie 10,0
Deskundigheid 10,0
Informatieverstrekking 10,0

Mark

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Begrijpelijk en terecht dat er met Corona een andere werkwijze gehanteerd dient te worden. Ondanks deze maatregelen ben ik van mening dag het dan nog steeds wel wat persoonlijker dan wel klant gerichter mag zijn. Kreeg de indruk dat de maatregelen erg gericht is op de medewerkers van Rebo, . Dit komt mede door de tekst die wordt gebruikt in de mail waarin de overdracht wordt aangekondigd, maar ook dat er met de sleutel overdracht geen mogelijkheid is om in de woning te kijken. Hierdoor wordt ook de mogelijkheden om vragen te stellen zeer beperkt. Gezondheid en veiligheid gaat voor alles, maar er zijn andere mogelijkheden om hiermee om te gaan, zonder dit uit het oog te verliezen. Een nieuwe woning betrekken is voor veel mensen spannend en leuk. Maar kreeg sterk het gevoel dat hier niet bij werd stilgestaan. Werd in ieder geval geen aandacht aan besteed.

05-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 7,3
Totaal oordeel 6,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 7,0
Informatieverstrekking 8,0

Wytse

Aanbeveling:Ja

Ervaring
Plezierig en adequaat geholpen.

04-05-2020
Terug naar boven
Gemiddelde 8,0
Totaal oordeel 8,0
Communicatie 8,0
Deskundigheid 8,0
Informatieverstrekking 8,0

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona