Andy Nguyen

Verhuurspecialist Wonen

Andy Nguyen

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"Wat ik het mooist vind aan mijn baan is dat ik aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis kan gaan als ik mensen blij heb kunnen maken met een geschikte huurwoning."

Terug naar boven

Over Andy Nguyen

Wat doe je voor werk?
Ik werk als verhuurspecialist voor het verhuren van woningen in de regio Amsterdam. Mijn werkzaamheden brengt verschillende variaties met zich mee zoals het aanmelden van nieuwe woningen tot aan inschrijvingen beoordelen en met behulp daarvan de perfecte kandidaat uit te kiezen voor de beschikbare huurwoning naar de wens van de potentiële huurder. Ook ben ik verantwoordelijk voor de werkzaamheden zoals het verwerken van de huuropzeggingen, de voor en eindinspecties inplannen en het houden van bezichtigingen.

Wat vind je mooi aan je baan?
Wat ik het mooist vind aan mijn baan is dat ik aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis kan gaan als ik mensen blij heb kunnen maken met een geschikte huurwoning. Ook vind ik het mooiste aan mijn baan is de afwisseling zoals dagelijks op kantoor werken en soms bezichtigingen houden. Door verschillende werkzaamheden en afwisselingen maakt het deze baan zo aantrekkelijk en mooi.

Wat typeert REBO?
REBO is voor mij een professionele bedrijf die mensen en collega’s eerlijk en zo goed mogelijk op weg te helpen met de wensen van hen. De collega’s met wie je samen werkt zijn allemaal vakkundig en ook zeer behulpzaam. Dit is de ervaring ook die ik heb met mijn eigen team in Amsterdam, het zijn super aardige en leuke collega’s, ze zijn altijd open voor al jouw vragen en bereid om jou direct te helpen tot een oplossing te komen en daardoor voel ik mij ook enorm thuis in Amsterdam zowel als in REBO bedrijf zelf. Al deze factoren spelen allemaal een belangrijke rol om als team zowel als de potentiele huurders hun wensen te laten uitkomen.

Terug naar boven

Andy Nguyen is contactpersoon voor ...

stadswoning

Amsterdam

Prins Hendrikkade 176 B-4

0
€ 0
Titel
inclusief parkeerplaats

Landsmeer

Zuideinde 42 K

0
€ 0
Titel

Amsterdam

David Ricardostraat 338

0
€ 0
Titel
luxe appartement

Amsterdam

David Ricardostraat 158

0
€ 0
Titel

REBO Groep is aangesloten bij: