Bibi Strijbosch (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

Bibi Strijbosch (ARMT)

Verhuurspecialist Wonen

huurwoning@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt."

Terug naar boven

Over Bibi Strijbosch (ARMT)

Wat doe je voor werk?
Ik ben onderdeel van het verhuurteam in Amsterdam. Samen met mijn collega’s zijn wij verantwoordelijk voor het verhuur van de woningen in het westen van Nederland. Mijn werkzaamheden variëren van aanmelding van nieuwe huurwoningen tot aan het juist factureren naar de opdrachtgever. Kortom op de afdeling verhuur bij REBO ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces. Daarnaast heb je veel contact met de accountmanager en de technische afdeling.

Wat vind je mooi aan je baan?
Elke dag is anders. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en adviseren in hun zoektocht naar een geschikte huurwoning. De afwisseling van het contact met de klant, kennis van de markt en juridische aspecten maakt dat elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Wat typeert REBO?
Laagdrempelig en professioneel. REBO is een organisatie waar je je als werknemer gelijk thuis voelt. Je werkt met vakkundige collega’s samen om het beste resultaat te bereiken. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid en een grapje. Door de verschillende soorten achtergronden hebben wij binnen REBO alle kennis in huis om de klant op alle fronten te bedienen.

Terug naar boven

Bibi Strijbosch (ARMT) is contactpersoon voor ...

5 slaapkamers

Amsterdam

Erich Salomonstraat 74

240m2
5
€ 0
Titel
centrum

Amsterdam

Prins Hendrikkade 176 B4

90m2
3
€ 0
Titel

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona