VeenendaalWolweg 2 t/m 86

Brouwershof | Veenendaal

nieuwbouw
Verhuur is nu gestart: 43 appartementen in hartje Veenendaal
  • nieuwbouw
  • 43 appartementen
  • Veenendaal
  • www.hureninbrouwershof.nl
  • Complete keuken
  • Luxe badkamer

Contact met REBO

Amersfoort

Hanzeboulevard 18, Amersfoort
033 - 450 26 70
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Brouwershof | Veenendaal, Veenendaal


Heerlijk stads wonen in hartje Veenendaal met de natuur dichtbij.
De verhuur van 43 appartementen in nieuwbouwcomplex Brouwershof te Veenendaal is gestart.
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. De inschrijfprocedure verloopt digitaal via www.hureninbrouwershof.nl.

Kenmerken
- Nieuwbouwproject Brouwershof – 43 huurappartementen.
- Adressen: Wolweg 2 t/m 86.
- type woningen: 5x 2-kamerappartementen, 36x 3-kamerappartementen, 2x 4-kamer penthouses.
- Huurprijs: vanaf € 795,00 tot € 1.320,00 per maand.
- Servicekosten: € 40,00 per maand
- Parkeerplaats: € 50,00 per maand (bij 3- en 4-kamerappartementen)
- Woonoppervlakte: 50 m² t/m 128 m².
- Buitenruimte: 2-kamerappartementen voorzien van delfts stoepje, 3-kamerappartementen voorzien van balkon op het Zuiden, penthouses voorzien van riant dakterras.
- Parkeren: 3-kamerappartementen en 4-kamerappartementen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein (huurprijs € 50,00 per maand, niet optioneel).
- Oplevering: prognose begin april 2021.

Bijzonderheden:
- Moderne keuken met inbouwapparatuur.
- De badkamer heeft een luxe afwerking met een wastafel, spiegel met led-verlichting, douche en zwevend toilet. In sommige woningen is een dubbele wastafel en/of een bad aanwezig.

De woningen
Drie woningtypes, voor iedereen fijn wonen.

Brouwershof telt 43 huurappartementen, in drie verschillende woningtypes. Zo is het voor iedereen fijn wonen in Brouwershof!
Je vindt er moderne tweekamerappartementen met een delfts stoepje, maar ook verschillende ruime driekamerappartementen én zelfs twee riante penthouses. Ideaal als je groter of toekomstbestendiger wil gaan wonen. De appartementen variëren in oppervlakte van 50 tot maar liefst 128 m2 en hebben bijna allemaal een fijn balkon of terras op het zuiden en een eigen parkeerplaats.

Omgeving en voorzieningen
Brouwershof ligt heerlijk centraal met alle stadse voorzieningen in de buurt, maar ook prachtig groen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. In Brouwershof kun je heerlijk stads wonen met de natuur dichtbij.

Brouwershof vormt dé nieuwe entree van Veenendaal. De smalle en hoge panden, gekleurde gevels en grote ramen zijn een knipoog naar het industriële, Veense verleden. Brouwershof ligt direct aan het groene Schrijverspark. Hier kun je heerlijk wandelen, hardlopen of picknicken met de buren. Het centrum van Veenendaal ligt op loopafstand en heeft een groot winkelhart met maar liefst 300 winkels. Hier vind je bijzondere boutiques en fijne speciaalzaken, maar ook gezellige cafés en restaurants. Ook voor een avondje uit kun je hier goed terecht. Breng een bezoek aan Theater De Lampegiet, het Filmhuis of de Cultuurfabriek. En dankzij de gunstige ligging van Brouwershof ben je met tien minuten op de A12 richting Utrecht of Arnhem en met enkele minuten lopen bij het station.

Verhuur en informatie
Brouwershof is een heerlijke plek om te wonen middenin het groene Veenendaal. Spreekt het jou aan? Schrijf je in op www.hureninbrouwershof.nl voor het appartement van jouw voorkeur. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Inkomenscriteria en voorwaarden tref je op de projectwebsite.


 


REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona