UtrechtStatendaalder en Dupondiusstraat

Leeuwesteyn | Utrecht

46 middenhuur appartementen
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief
  • 46 middenhuur appartementen
  • 2 vrije sector appartementen
  • HURENINLEEUWESTEYN.NL
  • Utrecht
  • 50 tot 100 m2
  • 2- en 3-kamerappartementen
  • Grote binnentuin

Contact met REBO

Utrecht

Melissekade 63, Utrecht
030 - 686 62 60
huurwoning@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Leeuwesteyn | Utrecht, Utrecht

DE KROON OP LEEUWESTEYN | UTRECHT

46 middenhuur appartementen
2 vrije sector appartementen
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VIA: HURENINLEEWESTEYN.NL.

Je krijgt bericht zodra de verhuur start.


De Kroon op Leeuwesteyn - die naam is natuurlijk niet zomaar gekozen. Want in de wijk Leeuwesteyn was het allermooiste plekje van Leidsche Rijn nog vrij: aan de voet van de Dafne Schippersbrug - de perfecte fiets/wandelverbinding met het centrum van Utrecht -, pal aan de oever van het Amsterdam-Rijnkanaal. Wat een uitzicht! Hier verrijst nu de bekroning op deze leuke wijk, de kers op de taart. In afwisselende, door de art déco-periode geïnspireerde architectuur, bestaat De Kroon op Leeuwesteyn straks uit een mix van huizen en appartementen - koop en huur, hoog en laag -, die samen een prachtige binnentuin omsluiten. Onder die heerlijke tuin verstoppen we al het ‘blik’, want Leeuwesteyn is een autoluwe wijk. Lekker groen, lekker rustig, lekker veilig.


Een huurwoning die bij je past
In het nieuwbouwproject De Kroon op Leeuwesteyn zijn 48 huurappartementen beschikbaar: 46 in de middenhuur en 2 in de vrije sector. Qua grootte en indeling zijn ze al net zo gevarieerd als de bijzondere gevels van dit unieke project. Het is maar net wat bij jou past, in deze fase van jouw leven: comfortabel en compact wonen op zo’n 50 m² of royaal en ruim op 100 m²? En dan nog alles daartussen, natuurlijk, want je kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende types. De Keller keukens worden voorzien van moderne inbouwapparatuur. Wil je 1 slaapkamer of toch liever een extra slaap- of (thuis)werkkamer erbij? Je zegt ’t maar. Wat je sowieso krijgt: een fijne loggia, een aparte technische ruimte voor apparaten als een wasmachine en droger én een berging in de onderbouw. In De Kroon op Leeuwesteyn bestaat een beperkte mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeerkelder.


Betaalbaar wonen voor iedere levensfase
Het merendeel van de appartementen in de Kroon op Leeuwesteyn valt, op 2 vrije sector appartementen na, in de middenhuurcategorie. Hiervoor gelden specifieke (inkomens)voorwaarden. Ook heb je een huisvestingsvergunning van de gemeenten nodig. Voor de vrije sector appartementen gelden andere inkomensvoorwaarden. De verwachte start verhuur is Q1/Q2 2024, de voorlopige prognose oplevering van de appartementen is Q3/Q4 2024.


Blijf op de hoogte!
Schrijf je nú in voor de nieuwsbrief via HURENINLEEUWESTEYN.NL, dan houden wij je op de hoogte van de start verhuur!
Op dat moment komt er ook uitgebreidere informatie beschikbaar over het project, de huurprijzen, de voorwaarden en de plattegronden.

REBO Groep is aangesloten bij: